Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ...ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΟΛΑΡΟ: Ή ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ¨Η ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ...

Η πρόσκληση που απηύθυνε η Μέρκελ στον Έλληνα πρωθυπουργό και την οποία ο τελευταίος αποδέχτηκε και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη...


Τετάρτη είναι αυτή που θα βάλει κολάρο στον Αλέξη Τσίπρα. Η Γερμανίδα καγκελάριος περιμένει τον δικό μας για να του πει ευθέως: ή τηρείς πιστά το e-mail Χαρδούβελη και συνεχίζεις τα μνημόνια ή έρχεται ο πλήρης στραγγαλισμός της οικονομίας σου και τελειώνεις από πρωθυπουργός. 
Η πολιτική του ήξεις αφήξεις του Αλέξη Τσίπρα και η απόφασή του να μην προβεί σε ρήξη με τους δανειστές-εγκληματίες τοκογλύφους της ΕΕ το έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο και τη χώρα μας στο σημείο μηδέν! 

2 σχόλια:

  1. Δηλαδη ποσο καραγκιοζηδες μπορει να ειστε σε αυτο το site?
    Νομιζετε οτι κανετε ενημερωση?
    Εχω διαβασει τοσες βλακιες εδω μεσα που αυτη ηταν το αποκορυφωμα.
    Ασχοληθειτε με τον Δημο σας και αφηστε την υπολοιπη Ελλαδα, γιατι απλα ειστε ασχετοι και ανιδεοι και το μονο που κανετε ειναι προπαγανδα και παραπληροφορηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καραγκιόζης είσαι εσύ που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου και προπαγανδίζεις υπέρ της Μέρκελ! Εσύ νομίζεις ότι η Μέρκελ περιμένει με φαρύφαλα και γλαδιόλες τον Τσίπρα στο Βερολίνο; Ή τον περιμένει για να του περάσει θηλιά εκβιασμού και κολάρο όπως λέμε; Προπαγάνδα και παραπληροφόρηση γιατί να κάνουμε εμείς ρε καραγκιόζη; Έχουμε να κερδίσουμε τίποτε; Προπαγάνδα και παραπληροφόρηση κάνουν τα κανάλια που βλέπεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και σου έχουν βάλει παρωπίδες. Τέτοιες παρωπίδες, που δεν βλέπεις ούτε καν τη συνέντευξη της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ που έχουμε αναρτημένη επί μονίμου βάσεως στο blog μας και η οποία λέει: ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Άντε ξύπνα κι αν δεν σου αρέσει άλλαξε blog και διάβαζε όσα σου κλείνουν τα μάτια και το νου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή