Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Ή ΘΑ ΣΚΥΨΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Το έχουμε πει εκατοντάδες φορές από την εφημερίδα αυτή και θα συνεχίζουμε να το λέμε: έχουμε πολλούς εχθρούς στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει κανένας εταίρος μας, είναι αντίπαλοί μας οι οποίοι μας βάζουν...


και από μια θηλιά στον λαιμό για να μας αποτελειώσουν. Η χθεσινή απόφαση του Ντράγκι με την οποία αποκλείει τη χώρα μας από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης,  δείχνει ότι η συμφωνία του Eurogroup αποτελούσε σχέδιο των τοκογλύφων για την πλήρη εξόντωση της Ελλάδος! Τι άλλο πρέπει να δείτε για να το καταλάβετε τι παιχνίδι παόζεται σε βάρος μας, κύριοι της κυβέρνησης Τσίπρα; Παραμένετε υπόδουλοι της ευρωζώνης την ώρα που βλέπετε τι κλύσμα κάνει στην Ελλαδα η ευρωζώνη!

Τι κάθεστε και παραμένετε αδρανείς σε κάθε μια παγίδα των τοκογλύφων; Αν δεν πάρετε απόφαση να σπάσετε τα δεσμά που μας έχουν βάλει οι εγκληματίες-οικονομικοί δολοφόνοι της χώρας, τότε η καταστροφή για τη χώρα θα είναι ανείπωτη.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ!

2 σχόλια:


  1. ΖΩΗ , ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ :

    ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΡΛΩΜΕΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΡΥΠΕΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΟΠΟΔΑΡΑ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .

    ΗΔΗ, ΑΛΛΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΩ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    Ή ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΗΞΗ Ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΗ" ΠΑΡΘΕΝΟΡΑΦΗ.

    ΗΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΚΚΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ !

    ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.

    ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ ΤΕΚΜΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .................ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ
    (4) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή