Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ...ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΖΟΥΓΚΛΑ: "ΤΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟ ΑΛΣΟΣ..."

Ένας από τους κύριους λόγους που είχε επικαλεστεί η Δημοτική Αρχή...


Χολαργού το 2009 για να φτιάξει το δημοτικό αναψυκτήριο στο άλσος (φωτό), ήταν ότι αυτό...έπρεπε να γίνει προκειμένου να μειωθεί η εγκληματικότητα στον χώρο. Ο τότε Δήμαρχος Δ. Νικολάου έλεγε (χονδρικά) ότι "είναι αναγκαίο το αναψυκτήριο στο άλσος διότι αυτό θα αποτρέψει τους ναρκομανείς, θα τους αναγκάσει να φύγουν από το σημείο το οποίο τώρα το χρησιμοποιούν αδιακρίτως". 
Σήμερα όμως φτάσαμε στο άγριο φονικό μέσα στο άλσος. Η εγκληματικότητα κορυφώθηκε! 
Όπως δε αναφέρει σε ρεπορτάζ του το zougla.gr... "σύμφωνα με ανώνυμες καταγγελίεςτο άλσος του Χολαργού έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε πεδίο αγοραπωλησιών ναρκωτικών ουσιών. Νεαρά άτομα περιτριγυρίζουν ακόμα και το πρωί στους χώρους του πάρκου και επιδίδονται σε παραβατικές πράξεις. Κάτοικοι της περιοχής έχουν επανειλημμένα καταγγείλει τη διαμορφωθείσα κατάσταση, κάνοντας λόγο για αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει σε ενέργειες για την προστασία και την αναβάθμιση του πάρκου".

2 σχόλια:

  1. ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΝΤΟΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΣΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΞ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ .ΤΑ ΑΛΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΣΤΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ .

    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΩΝ ΤΑΦΩΝ ΤΩΝ ΕΞΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ .

    ΧΑΜΟΣ .
    ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΑΝΤΟΥ .
    ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ .
    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ VERDE ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΦΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

    ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα δεν κατάλαβες τί έκανε ο επί 20 χρόνια "άρχοντας" ;

      Διαγραφή