Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΦΟΒΕΡΟ! ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τα σεμινάρια φωτογραφίας του γνωστού φωτογράφου Παντελής Γ. Μπαλή, έχει δημιουργηθεί η Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου – Χολαργού. Με ενεργό δράση στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου μας τα τέσσερα...

τελευταία χρόνια. Ευτύχισε να συνεργαστεί με δύο καθαρά και καλλιτεχνικά μυαλά τους δύο τελευταίους προέδρους του ΔΟΠΑΠ, το σημερινό κ Μιχάλη Τράκα και τον προηγούμενο κ. Άγγελο Μπελιτσάκο. Αλλά και ο Δήμαρχός μας, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, συμπαραστέκεται θετικά στην ομάδα μας.
Τα τελευταία δύο χρόνια η Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου – Χολαργού μαζί με την Φωτογραφική Ομάδα του 2ου λυκείου Χολαργού και μαθητές απο το 2ο λύκειο Παπάγου και το 1ο λύκειο Χολαργου φωτογραφίζουν μεθοδικά και καλλιτεχνικά τις μονοκατοικίες και τα διώροφα της όμορφης πόλης μας. Αυτό είναι και το θέμα της φωτογραφικής μας έκθεσης απο τις 17 – 27 Απριλίου. Σε ειδικό χώρο μέσα στην αίθουσα της έκθεσης, θα εκθέσουν και μαθητές των σεμιναρίων, μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας, με ενυπόγραφες δικές τους φωτογραφικές δημιουργίες.
Στην έκθεση θα λάβουν μέρος και δέκα ασπρόμαυρες σπάνιες φωτογραφίες απο την πλούσια συλλογή του εκδότη της εφημερίδας “Ανεξάρτητος Διπλωματικός Παρατηρητής” κ. Μάκη Βραχιολίδη με ενσταντανέ από τον παλιό Χολαργό.
Μπορείτε και σεις να λάβετε μέρος στην έκθεσή μας στέλνοντάς μας φωτογραφίες απο τις μονοκατοικίες σας ή το διώροφό σας. Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι pantelisbalis@gmail.com καθώς επίσης μπορείτε να μας βρείτε και στη σελίδα μας στο Facebook “Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου – Χολαργού”.
Στο τέλος της έκθεσης θα σας χαρίσουμε τη φωτογραφία που εσείς βγάλατε απο το σπίτι σας.

Σας καλούμε σε αυτή την έκθεση για να δείτε σήμερα το χθες του αύριο στον οικιστικό ιστό της Πόλης μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου