Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ 3,4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΜΕΣΩ ΕΝΦΙΑ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ 2,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ 2017! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Ο "δικαιωθείς" από το ΣτΕ Δήμαρχος Φιλοθέης για τους παράνομους φόρους του ΕΝΦΙΑ (δεν θα του επιστραφεί όμως ούτε ένα ευρώ, γιατί, λένε οι δικαστές, δεν προλαβαίνουν να καταρτιστούν από την κυβέρνηση νέοι πίνακες ως το τέλους του χρόνου, για το νέο υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ), είπε προχθές στα ΜΜΕ ότι η κυβέρνηση αφαιμάζει τον λαό με 3,4 δις ευρώ τον χρόνο με τον φόρο του ΕΝΦΙΑ! Κυριολεκτικά σκοτώνει τα ελληνικά νοικοκυριά!
Όμως δεν της φτάνουν μόνον αυτά: νέοι φόροι 2,5 δις ευρώ....


επιβάλλονται μέσα στο 2017, ενώ οι ελεύεροι επαγγελματίες (δικηγόροι, γιατροί κ.α.), μαζί με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις κυριολεκτικά έχουν προοριστεί να κατεδαφιστούν, μια και η φορολόγησή τους από το 26% πάει στο 29%, ενώ οι ασφαλιστικές τους εισφορές πάνε 2,5 έως 3 φορές επάνω! Ληστεία μετά φόνου, θα λέγαμε. 
Αν δε σκεφθεί κανείς ότι μέσα στους επόμενους μήνες έρχεται το 4ο Μνημόνιο μπορείτε να διαννοηθείτε τι ολοκαύτωμα έρχεται! Η κυβέρνηση Τσίπρα η οποία ήρθε ως ελπίδα, συντίθεται από πολιτικούς εγκληματίες, τέτοιου βεληνεκούς, που ποτέ δεν ξαναγέννησε η ελληνική Ιστορία!  

1 σχόλιο:

  1. Τέτοια καθάρματα δεν έχει βγάλει ποτέ η χώρα μας . Η αριστερά εδώ και πολλά χρόνια βγάζει εφιάλτες και προδότες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή