Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ...ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΗ;



ξημερώματα του Σαββάτου.
Ο κ. Σώρρας, ιδρυτής του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», βρισκόταν σε πατσατζίδικο στην οδό Ολύμπου, μαζί με υποστηρικτές του, όταν δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους. Σύμφωνα με το thestival, τα περίπου 15 άτομα άρχισαν να πετούν προς το μέρος τους καρέκλες και άλλα αντικείμενα.
Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά ο κ. Σώρρας και άλλα τέσσερα άτομα.
Φωτογραφίες: thestival

Σχόλια :

- Σώρρας και πατσατζίδικο...χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε λιγάκι, τελικά με τι πλήρωσε τον πατσατζή? Είναι αλήθεια ότι πλήρωσε με μετοχή της ''Ανατολής'' αξίας 3.000.000.000.000.000.000Δρχ και μάλιστα άφησε και τα ρέστα ως μπουρμπουάρ στα γκαρσόνια?

Ουτε πατσα δεν αφησαν να φαει τον λαϊκο τρισεκ/χο Σωρρα, τον εθνοσωτηρα με παπουτσι 10 ευρω απο την λαϊκη !

- ..έδινε την μάχη για την Ελλάδα στο πατσατσίδικο ο γόμαρος.. ο Τσάκας της πολιτικής


- ...επειδή υπάρχουν πολλοί λοβοτομημένοι ακόμη, μερικά σημεία για το λόγο που ο απίθανος αυτός τύπος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος:
 η εταιρεία στην οποία ανήκουν τα "600 δις" ή τα απιθανικομύρια που έχουν γίνει πλέον, έχει κλείσει απ'το 2011... Περιέργως κανείς δεν ασχολείται, αν και οι υπογραφές στο έγγραφο μοιάζουν να τις έκαναν 5χρονα παιδιά...
 Οι δικαστικές αρχές ούτε που χαϊδεψαν το θέμα ακόμα, αναρωτιέμαι γιατί. Και μη πείτε ο σύριζας φταίει, ο τύπος μας δουλεύει απ'το ~2012.
 Οι "ομογενείς" που δίνουν τα λεφτά είναι στην πλειονότητα τους χρεωκοπημένοι επιχειρηματίες και χρωστάνε τις μιχαλούς
 Στο παρελθόν τα αμερικανικά δικαστήρια έβγαλαν επίσημη απόφαση ότι δεν υπάρχει τίποτα σε "αμερικανικά ομόλογα" και μάλιστα λίγα χρόνια πριν
 Επανέφερε την βρωμιά της "Global Collateral Accounts", μια απάτη που μπλέκεται και μαφία όπου υπόσχονται πάλι "δις" με αντάλλαγμα ψήφους σε απίθανα πολιτικά πρόσωπα που αυτοί επιλέγουν. Ο τύπος μάλιστα κατάφερε και εξαπάτησε μια δήμαρχο του Εκουαδόρ, καταφέροντας της τουλάχιστον 20,000 δολλάρια. Και φυσικά μην τον είδατε μετά...
 Προσπάθησε να αγοράσει την Mg-Rover 5, τον ΟΠΑΠ, την Αγροτική Τράπεζα, τον ΑΝΤ1, μετοχές της Εθνικής αλλά όλοι στο τέλος κατάλαβαν ότι ο τύπος δεν έχει ούτε βρακί.
Η λίστα είναι τεράστια για την "έντιμη" ζωή του πάνχοντρου Αρτέμη Σώρρα, είμαι σίγουρος ότι σε μια λοβοτομημένη χώρα σαν την Ελλάδα μπορεί ακόμη και αναπνέει ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου