Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΕΓΕ "Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Ένα άκρως προκλητικό νομοσχέδιο ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση....

προς ψήφιση που θα εκποιεί τις περιουσίες των Ελλήνων και θα τις δίνει για λίγα ευρώ σε μετανάστες. Το νομοσχέδιο σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να είναι έτοιμο πριν μπει το 2017.
Το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο θα έχει ώς στόχο να ρευστοποιήσει τα ακίνητα που έχουν κατασχεθεί υπέρ του Ελληνικού δημοσίου και να αγοραστούν απευθείας από μετανάστες και πρόσφυγες στην μισή αξία ακριβώς του χρέους που έγινε η κατάσχεση. Για παράδειγμα αν ένα σπίτι έχει κατασχεθεί για χρέος προς το δημόσιο 30.000 ευρώ τότε ο μετανάστης θα έχει το δικαίωμα να το αγοράσει μετά την κατάσχεση από το ελληνικό δημόσιο δίνοντας στα κρατικά ταμεία μόλις 15.000 ευρώ.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι πρέπει αυτό να γίνει ώστε να υπάρξει μία ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία ώς ίσος προς ίσος και τονίζουν επίσης ότι θα προσφέρει πολλά έσοδα από του πρόσφυγες που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό.
scoops.gr (τίτλος: τροποπποιηνένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου