Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΓΙΑ ΤΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ! ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...

Χολαργός, 23 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
80 Χρόνια από το θάνατο του 
Ελευθερίου Βενιζέλου

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και το Εθνικό Ίδρυμα “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος” διοργανώνουν εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από τον θάνατο του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν...

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 & ώρα 19:00
Αμφιθέατρο ‘Μ . Θεοδωράκης’,  Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός)
·    Εγκαίνια έκθεσης με υλικό από το Πολεμικό Μουσείο και από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
·        Ομιλία από τον καθηγητή Γ. Γιατρομανωλάκη, προβολή της ταινίας του Βασίλη Μάρου «Η Ελλάδα Του Ελευθερίου Βενιζέλου», αναφορά στο έργο του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τον Πρόεδρο κ. Γ. Πρασιανάκη, μουσική εκδήλωση με τον Λάκη Χαλκιά και την ‘Αμαριώτικη παρέα’ και κρητικό κέρασμα από το Σύλλογο Κρητών Χολαργού – Παπάγου.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 09:00 – 15:00 και 18:00 – 21:00
Εκθεσιακός χώρος, Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός)


Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

4 σχόλια:

  1. KAI O BENIZΕΛΟΣ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
    ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΚΕΜΑΛ ,Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εθνική ντροπή της Ελλάδος τιμάται λίγα μέτρα από το άλσος του Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού (εθνάρχης γαρ)!!!...κ σ 'ανώτερα την επόμενη φορά να πάτε στην λευκή κολόνα απέναντι απο το hilton ξεφτιλισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι και να λέτε Ελευθέριο Βενιζέλο δεν έχουμε σήμερα!!
    "Βολευτείτε" με τσιπράκο κούλη λεβέντη και κουτσούμπα και κάντε καμία προσευχή πριν πάτε για ύπνο, να βρεθεί ένας ηγήτορας σαν αυτόν σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή