Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΓΗΣΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ! ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΤΩΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ! ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Η ΕΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

Με καθυστέρηση πολλών χρόνων, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δείχνει να αντιλαμβάνεται τι παιχνίδια παίζονται σε βάρος της Ορθοδοξίας από τη Νέτα Τάξη Πραγμάτων. Όπως γράφαμε και χθες εδώ, η ΕΕ ετοιμάζεται να καταργήσει τις ονομασίες "πατέρας" και "μητέρα" με τους όρους "γονέας Α" και "γονέας" Β", λόγω της εφαρμογής του συμφώνου συμβίωσης μεταξύ των ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από μερους τους! Αυτό σημαίνει επίθεση σε βάρος της παραδοσιακής οικογένειας, αλλά και σε βάρος της ίδιας της θρησκείας μας, μια και τα ακραία-αθεϊστικά στοιχεία θα φτάσουν στο σημείο να λένε ότι η Παναγία δεν ήταν μητέρα του Ιησού (Θου Κύριε), αλλά...γονέας Β!!!
Προ αυτής της τραγελαφικής-σοδομιστικής κατάστασης που επιδιώκει να ...

συντρίψει αξίες, ιδανικά, παραδόσεις, τα ιερά και όσια αυτού του λαού, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ζήτησε από τους πιστούς να συγκεντρώσουν εκατομμύρια υπογραφές οι οποίες θα σταλούν υπό μορφή διαμαρτυρίας στην ΕΕ για τους σχεδιασμούς της, αλλά και διαδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο ελληνικός λαός είναι υπέρμαχος της παραδοσιακής οικογένειας. 
Δείτε μια φωτογραφία από ιερό ναό όπου χθες μαζεύονταν πολλές υπογραφές. Με το αντίδωρο στο ένα χέρι και με το στο στυλό, υπέγραφαν ο ένας μετά τον άλλο. 
Η προσπάθεια να συνεχιστεί. Ο Αρχιεπίσκοπος μπορεί να άργησε να καταλάβει όσα προέβλεπε ο μακαριστός Χριστόδουλος, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. 

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ O IEΡΩΝΥΜΟΣ ΑΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ MAΣ

    Ο ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ.
    ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ(ΑΡΘΡΟ 86-ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ)ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ .!!!!!!!
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΡΟΙΜΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ(ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ,ΜΑΝΟΣ) ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ.
    ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΕΘΝΟΣ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ,ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ ΚΛΠ.ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ
    11/2/11 Βασίλειος Νικόπουλος, Το προοίμιο του Ελληνικού Συντάγματος θεμελιώδης υπερδικανική και υπερσυνταγματική αρχή http://thriskeftika.blogspot.gr/2011/02/blog-post_7609.html
    ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΕΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή