Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ: ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΣΤΕΓΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΑΙΔΙ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...

Διαβάστε την πιο κάτω περιπέτεια που εντιμετωπίζει μια 5μελής ελληνική οικογένεια με ανάπηρο παιδί η οποία χάνει το σπίτι της, γιατί της το γκρεμίζει το κράτος! Όχι του Έντι Ράμα, αλλά το ελληνικό κράτος. Αυτό την κυνηγάει. 
Διαβάστε και φρίξτε. Και όσοι μπορείτε βοθήστε για να αποτραπεί το έγκλημα!
ΘΕΜΑ:  Πενταμελής οικογένεια από τα  Άνω Λιόσια με ανάπηρο παιδί (100%), μένει «άστεγη» από το ΥΠΕΧΩΔΕ
Με πήρε πριν Λίγο η Σταυρούλα στο  τηλέφωνο: Χάνω το σπίτι μου κ. Φώτη μου είπε....

Γκρεμίζεται η ζωή μου όλη.
Τι έκανα που έφταιξα?
Πού θα βάλω τα παιδιά μου? 
Χρειάστηκα λίγα λεπτά για να μιλήσω. 
Οφείλω να ομολογήσω ότι το να χάνει κανείς το σπίτι του είναι πραγματικά σκληρό. Και ειδικά όταν ο πολίτης  είναι το θύμα. Το θύμα σε μια κόντρα  τόσων ετών  με πρωταγωνιστές το Δήμο  Άνω Λιοσίων και  το ΥΠΕΧΩΔΕ.
Μια κόντρα  που θα την πληρώσει μια 5μελής οικογένεια που έχει και ένα ανάπηρο παιδί ( αναπηρία 100% ) και δεν φταίει σε τίποτα. 
Όταν πριν 20 χρόνια η οικογένεια παρέλαβε τον λυόμενο οικίσκο  από τον Δήμο χρειάστηκε γύρω –γύρω να προσθέσει δυο δωμάτια για τις ανάγκες του ανάπηρου παιδιού, αλλά και για τις αυξημένες ανάγκες των άλλων παιδιών.
Μάλιστα, η διαβεβαίωση του Δήμου τότε, ήταν  ότι: είναι δικό σας. Κάντε ό,τι θέλετε. 
Σήμερα το ΥΠΕΧΩΔΕ θέλει να πάρει τον Οικίσκο που στηρίζει το υπόλοιπο σπίτι και φυσικά θα γκρεμιστεί όλο το σπίτι, αφού την εποχή εκείνη τα οικονομικά της οικογένειας δεν της επέτρεπαν να κάνει μεγάλες αλλαγές και όλο το σπίτι έχει ως "καρδιά" τον λυόμενο οικίσκο.

Y.Γ. (Εταιρείες βρέθηκαν να δώσουν στο ΥΠΕΧΩΔΕ δώρο έναν άλλο οικίσκο λυόμενο, αλλά η κρατική υπηρεσία θέλει τον συγκεκριμένο).
Ιστορίες καθημερινής τρέλας του Ελληνικού Κράτους. 
Ετσι λοιπόν ο Δήμος Άνω Λιοσίων δικάζεται για το συγκεκριμένο λυόμενο από το ΥΠΕΧΩΔΕ και πλέον ο Νικητής έρχεται να παραλάβει το "Τρόπαιο της Νίκης".
Το εικοσαετίας λυόμενο της Οδού Λογοθετίδη, πόσο στοιχίζει Κύριοι? 300 ?500? ευρώ? 
Τι να πει κάνεις? Τι να σχολιάσει? 
Το θέμα είναι ότι μια πενταμελής οικογένεια, σήμερα (Τρίτη 22/11/2016) πήρε διορία  από συνεργεία του ΥΠΕΧΩΔΕ (δυο ημερών) ώστε την Παρασκευή 25/11/2016 να έχει αδειάσει το σπίτι γιατί θα κατεδαφιστεί.
Η οικογένεια της Σταυρούλας Μπεκριδακη που μένει στην οδό Ηλία Λογοθετίδη 17 στα Άνω Λιόσια είναι ανάστατη και περιμένει ένα «θαύμα», ώστε τα συνεργεία του ΥΠΕΧΩΔΕ να σταματήσουν την κατεδάφιση. 

Eνα θαύμα από όλους εμάς. 
Κάνουμε έκκληση  προς τον πρωθυπουργό και τον Υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ να σταματήσει την κατεδάφιση διότι η συγκεκριμένη οικογένεια δεν έχει πού αλλού να εγκατασταθεί. 
Κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι η οικογένεια της Σταυρούλας Μπεκριδακη και Ιωάννη Μόσχου είναι τα αθώα θύματα της υπόθεσης αυτής για την κόντρα  Δήμου Άνω Λιοσίων με το ΥΠΕΧΩΔΕ. 
Για την ιστορία, να επισημάνουμε ότι το ΥΠΕΧΩΔΕ γκρεμίζει το σπίτι, ΟΧΙ γιατί είναι παράνομο, αλλά για να πάρει το λυόμενο που είχε δώσει πριν 20 χρόνια στο ζευγάρι ο Δήμος Άνω Λιοσίων!!!!!!!
Μεταξύ του λυόμενου είχε φτιάξει η οικογένεια άλλα τρία δωμάτια για να στεγάσουν τις ανάγκες των παιδιών την εποχή εκείνη, αλλά και τις αυξημένες ανάγκες του ανάπηρου παιδιού  και αν φύγει την Παρασκευή το Λυόμενο, γκρεμίζεται όλο το σπίτι.
Όταν ο Δήμος έδωσε τα λυόμενα, την εποχή εκείνη κανείς από τους πολίτες δεν θεωρούσε ότι θα ερχόταν μετά από 20 έτη να τα διεκδικήσει το ΥΠΕΧΩΔΕ . 
Την Παρασκευή κλείνει η αυλαία σε αυτήν την υπόθεση με το γκρέμισμα του σπιτιού της ατυχής οικογένειας.
Θα το αφήσουμε να συμβεί? 
Ο Ανθρωπισμός θα το δείξει. 
Για κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη, δημοσιογράφο, ενεργό πολίτη, για τον πρωθυπουργό, Υπουργό  & Υφυπουργό………
Τα τηλ επικοινωνίας  είναι 
κ. Φωτης Αλεξόπουλος 6942915786 
κ. Ιωάννης Μόσχος  6934069427
κ. Σταυρούλα Μπεκριδάκη 2130290848

1 σχόλιο:

  1. Γιατι οι Εταιρείες που βρέθηκαν και θελουν να δωσουν στο ΥΠΕΧΩΔΕ δώρο έναν άλλο οικίσκο λυόμενο και που δεν τον θελει ο ΥΠΕΧΩΔΕ,
    γιατι δεν το χαριζουν στην οικογενεια ????

    Και εφοσον προειται για εταιρείες, και εφοσον οι αναγκες της οικογενειας ειναι μεγάλες
    γιατι δεν δινουν ενα οικισκο η καθε εταιρεια, ωστε η οικογενεια να τους ενωσει για να εχει ενα μεγαλυτερο οικισκο ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή