Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΝΕΕΣ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 42,4% ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΖΗΣΑΝ, ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!

Το αποκλειστικό σημερινό δημοσίευμα του "Ελεύθερου Τύπου" αποτυπώνει αυτό που πρόκειται να έρθει και στο οποίο φαίνεται να έχει ...

συμφωνήσει η κυβέρνηση Τσίπρα. Στο βωμό της επίσπευσης της 2ης αξιολόγησης και της ελάφρυνσης του χρέους  θυσιάζει όλους τους συνταξιούχους στους οποίους-κατ' απαίτηση του ΔΝΤ-θα επιβληθούν νέες-συγκλονιστικές μειώσεις στις συντάξεις τους. Η εφημερίδα δίνει χαρακτηριστικά παραδείγματα για τις απίστευτες αυτές μειώσεις οι οποίες θα φτάσουν έως και το 42,4%. 
Ιδού ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:
Συνταξιούχος του ΤΕΒΕ με 35 χρόνια ασφάλισης-εργασίας, παίρνει σήμερα 1.275 ευρώ, μετά τις μειώσεις και την εισφορά ασθενείας. Τα 220 ευρώ είναι το προνοιακό ποσό που έδινε το ΤΕΒΕ. Με τον επανυπολογισμό και λαμβάνοντας υπόψη το ποσό σύνταξης με 35 έτη για ασφαλισμένη από την 3η ή την 7η κατηγορία, το ποσό της νέας σύνταξης υπολογίζεται στα 805 ευρώ. Η προσωπική διαφορά φτάνει στα 470 ευρώ μείωση, δηλαδή σε ποσοστό 42,4%. Αυτό το ποσό θα είναι σε ξεχωριστό κωδικό και θα μπορεί να ψαλιδιστεί ή και να καταργηθεί μέσα στο 2017, ανάλογα με το τι θα ζητήσουν οι δανειστές! 
Μιλάμε δηλαδή για την κυβέρνηση Τσίπρα η οποία κατ' εντολή των δανειστών στήνει στο εκτελεστικό απόσπασμα τους συνταξιούχους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου