Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ! Η ΕΕ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ "ΠΑΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ "ΜΗΤΕΡΑ" ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ "ΓΟΝΕΑΣ Α" ΚΑΙ "ΓΟΝΕΑΣ Β"! ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ....

ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!
Τα Σόδομα και Γόμορρα είναι εδώ. Είναι στην ΕΕ η οποία με νόμο ετοιμάζεται να καταργήσει τους όρους "πατέρας" και "μητέρα" επιβάλλοντας τα ονόματα "Γονέας Α " και "Γονέας Β" προς...

αντικατάστασή τους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιβολή των ομοφυλόφιλων οι οποίοι πλέον ως άτομα που τους δίνεται το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά, απαιτούν και -προφανώς- πετυχαίνουν την κατάργηση των όρων "Μητέρα" και "Πατέρας"! 
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού προβλήματος που δημιουργεί η ΕΕ με την επιβολή ενός σοδομιστικού νόμου, ζητεί από εκατομμύρια πιστούς να συλλέξουν υπογραφές ώστε αυτές να σταλούν υπό μορφή διαμαρτυρίας στην ΕΕ, λέγοντάς τους ότι η ελληνική οικογένεια είναι παραδοσιακή οικογένεια και τέτοια θα μείνει. 

13 σχόλια:

  1. ΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙ ΚΡΟΚΟΔΥΛΕΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΛΩΝ ΕΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ. ΟΛΟ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΥ Κ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το να υιοθετουν παιδια,ειναι λιγο αρρωστο.αλλα δεδομενου της αναγκης για να υιοθετηθουν τα παιδια,το δεχονται.το θεμα ειναι να μην καταργηθει και η αξια του ξευγαριου αρσενικου και θυλικου.γιατι τοτε,τελειωσε η κοινωνια μας.να μην κανουμε το αφυσικο,φυσικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θελουν να δωσουν τα παιδια για υιοθεσια να καταργησουν την γραφειοκρατια στα ζευγαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλες οι εκκλησίες έχουν έντυπα....χρειάζεται μόνο ο αριθμός ταυτότητας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω και γω απολυτα...ειναι οτι χειροτερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς μόνο όταν θιγονται τα συμφέροντα της εκκλησίας ξεσηκώνουν το κόσμο χωρίς όμως να μπαίνουν ουσιαστικά μπροστά. Βρίσκουν έδαφος και τα περνάνε σιγασιγα όλα ο Χριστόδουλος θα είναι κόψει καλούς στεγνά από την αρχή ενώ η τωρινή βλέπουν το μαγαζί να κλείνει σιγά σιγά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sabbas aslanidis ξέρεις πόσα ζευγάρια προσπαθούν να υιοθετήσουν ενα παιδί και δεν μπορούν?????Δεν ξέρω λοιπόν αν αυτός είναι ο λόγος αλλά ήμαρτον!!!!! Ισοπέδωση στα πάντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποσο χαζος ειναι καποιος για να πιστεψει αυτη την είδηση? Ποσο αμορφωσιά και βλαλεια υπαρχει στην ελλαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά απορώ με τη προπαγάνδα που υπάρχει. αίσχος.κ τι τιτλος κ φωτογραφία είναι αυτές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι γινετε ρε παιδια ολοι η ΕΕ αδελφες ειναι; και θελουν να μας περασουν τετοιο νομο!!! Στα οπλα Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή