Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: "ΚΑΛΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΚΑ. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.



την οποία αφού επικροτεί την πρωτοβουλία Μαριά, τονίζει με ντοκουμέντα ότι πρώτη η "Χρυσή Αυγή" και επισταμένως έχει ασχοληθεί και ασχολείται με το ζήτημα των αρνητών του ΑΜΚΑ, οι οποίοι αρνούνται για λόγους θρησκευτικής συνείδησης να τον παραλάβουν. 
Μάλιστα μας προσκομίζει και τις σχετικές παρεμβάσεις τους 

ΠΡΟΣ:
Εκδότη της εφημερίδος «Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής»
κ. Μάκη Βραχιολίδη


Προ ημερών στην ιστοσελίδα σας, υπήρξε μια ανάρτηση σχετικά με την καταγγελία στην οποία προέβη ο Ευρωβουλευτής κ. Νότης Μαριάς, σχετικά με την παραβίαση των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών που αρνούνται να λάβουν τον ΑΜΚΑ. Καλώς αναφέρατε αυτή την ενέργεια, αλλά θα ήθελα να θέσω υπόψη σας ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκε επισταμένως με αυτό το θέμα. Ενδεικτικά, σας αποστέλλω συνημμένα ορισμένα αρχεία ερωτήσεων, αλλά και την επίκαιρη επερώτηση, που έχουμε καταθέσει κατά το χρονικό διάστημα της κοινοβουλευτικής παρουσίας μας.

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι πάγιες και αμετάβλητες. Καταδικάζουμε τον εξαναγκασμό που μας επιβάλλει η τραγική συγκυβέρνηση να χρησιμοποιούμε μέσα ελέγχου. Πρόκειται για μια παγίδα της νέας τάξης πραγμάτων και με αυτόν τον τρόπο θα ελέγχονται πλήρως η προσωπική και δημόσια ζωή κάθε ατόμου. Προς επίρρωση των ισχυρισμών μας, θα βρείτε συνημμένο το άρθρο-ανάλυση του Δικηγόρου Γ. Ζωγράφου, όπου καταγράφεται όλη η αλήθεια για το θέμα της αριθμοποίησης του προσώπου μέσω ΑΜΚΑ, καθώς και η υπόθεση της απόταξης από την ΕΛ.ΑΣ. του πρώην Αστυνομικού Δημ. Ανδρεάκου, λόγω της άρνησής του να παραλάβει την κάρτα του πολίτη.

Σας ενημερώνω, λοιπόν, ότι εντός και εκτός ελληνικού κοινοβουλίου, θα συνεχίσει να αντιτίθεται για λόγους που άπτονται τόσο της Πίστεως των Ελλήνων, όσο και της φυσικής τάσης για καταπολέμηση οποιασδήποτε μορφής ανελευθερίας.

Δείτε πιο κάτω τα ντοκουμέντα που επικαλείται ο κ. Παναγιώταρος, μεταφέροντας τους πιο κάτω συνδέσμους σε ξεχωριστό "παράθυρο" στο google:









1 σχόλιο:

  1. Αξιέπαινοι όσοι δίνουν τον αγώνα εναντίον της λαίλαπας της παγκοσμιοποίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή