Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ο ΜΑΥΡΟΣ “ΠΕΡΙΚΛΗΣ” ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΣΑΔΙΣΤΡΙΑ

Ο ΜΑΥΡΟΣ “ΠΕΡΙΚΛΗΣ” ΚΑΙ Η 
ΞΑΝΘΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΣΑΔΙΣΤΡΙΑ
Ο υπερλαϊκιστής Τραμπ και ο βομβιστής Αλέξης

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, τα Ένοπλα Ες - Ες ήταν συνώνυμο του τρόμου και της βίας. Δολοφόνησαν, βασάνισαν ή αιχμαλώτισαν περίπου 12 εκατομμύρια ανθρώπους…    

Οι θηριωδίες των Ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, έχουν ταυτιστεί κυρίως με άντρες βασανιστές. Κι όμως, στα στρατόπεδα υπηρέτησαν και πολλές γυναίκες. Μάλιστα, κάποιες από αυτές ήταν πιο αυστηρές και από τα σκληρό-πυρηνικά μέλη των ταγμάτων ασφαλείας SS 
Όπως, η Χίλντεγκαρντ Λέχερτ, που την αποκαλούσαν “το τέρας” και η οποία ήταν γνωστή για την σκληρότητά της στους κρατούμενούς της. Άλλο παρατσούκλι της ήταν “η αιμοσταγής Μπριγκίτε”, γιατί χτυπούσε τους αιχμαλώτους μέχρι να ματώσουν. Κάποιοι από τους κρατούμενους, την έλεγαν και “κτήνος”, υποστηρίζοντας ότι ήταν η πιο απάνθρωπη από όλες τις επιστάτριες των Ναζί… 
(Απόσπασμα από τη μηχανή του χρόνου)



Η Μέρκελ θα ήταν μια από αυτές, της περιόδου του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.  

Η σημερινή Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, είναι πρώην πολίτης της Γερμανικής Λαϊκής Δημοκρατίας. Κόρη λουθηρανού πάστορα Χορστ Κάσνερ. Υπήρξε μέλος της επίσημης νεολαίας του σοσιαλιστικού κόμματος της Ανατολικής Γερμανίας. Αργότερα έγινε μέλος περιφερειακού προεδρείου και γραμματέας της οργάνωσης του κόμματος. 
Μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου διείσδυσε στην πολιτική πραγματικότητα της Ενωμένης Γερμανίας και κατάφερε να αναρριχηθεί στην Καγκελαρία της.
Όσοι την γνωρίζουν καλά, μιλούν για μια πολύ σκληρή γυναίκα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρομοιάζουν τη σκληρότητά της με τις γυναίκες των SS
Άλλωστε, η εφαρμοσμένη από μέρους της πολιτική, ως ηγέτιδας δύναμης της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ειδικότερα στην Πατρίδα μας, φανερώνει και αναδεικνύει αυτή τη σκληρότητά της.       

Αφού συμπορεύεται με τον “Δημοκράτη” Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Τον άνθρωπο πολιτικό που υποστήριξε τον πόλεμο κατά του Ιράκ το 2003. Του ανδράποδου που ήταν υποστηρικτής του στρατοπέδου Γκουαντάναμο. Του “κτήνους” που ζητάει τη χρησιμοποίηση του γερμανικού στρατού για επιχειρήσεις τήρησης της τάξεως στο εσωτερικό της Γερμανίας. Του μισαλλόδοξου, που ζητάει τη συστηματική παρακολούθηση του διαδικτύου και ενθαρρύνει τις υποκλοπές των email των  αντιφρονούντων προς τις κυβερνητικές υπηρεσίες. 

Αυτά τα δυο αδίσταχτα πρόσωπα, είναι οι κυρίαρχοι της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και οι ουσιαστικοί ιδιοκτήτες της Πατρίδος μας, αφού τους ανήκει η ιδιωτική και δημόσια περιουσία της. Αφού τους ανήκουν τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, οι εθνικοί οδοί.

Είναι οι νεκροθάφτες της Ελλάδος.

 

Λοιδορούν και ξευτελίζουν τον Ομπάμα, γιατί έχασε τις εκλογές από τον Τραμπ.

 

Είναι σε όλους γνωστό, ότι ο Μπάρακ Ομπάμα στήριξε με μανία την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για την Προεδρεία των ΗΠΑ. Περισσότερο, δε γινόταν. Συν γυναιξί και τέκνοις. Όλος ο μηχανισμός του Λευκού Οίκου στρατολογήθηκε στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον. Και έτσι, όλοι παραπλανήθηκαν. Θεωρούσαν σίγουρη την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον. Θεωρούσαν σίγουρη την επικράτηση της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης.

Ανάμεσα σε όλους αυτούς που θεωρούσαν σίγουρη τη νίκη της Χίλαρι Κλίντον, ήταν και η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ. Η οποία δεν κράτησε καν τα προσχήματα ανάμεσα στους δυο υποψηφίους, μιας έστω σχετικής ουδετερότητας. Αντίθετα, σίγουρη περί του αποτελέσματος, πολλές φορές χλεύασε τον Ντόναλντ Τραμπ, κάποιες από αυτές απόλυτα απαξιωτικά.

Ωστόσο, ο αμερικανός λαός ανέτρεψε τις δημοσκοπήσεις, ανέτρεψε τα δεδομένα και εξέλεξε Πρόεδρο της χώρας του τον Ντόναλντ Τραμπ.     

Έτσι, η frau Merkel, έχασε το φως κάτω από τα πόδια της. έπαθε μια δυνατή δόση “ψυχικού ταράκουλου”, που λέει και ο λαός μας. Ψάχνει να βρει το χαμένο εαυτό της.

Σε αυτό το κλίμα “υποδέχτηκε” στο Βερολίνο τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, προερχόμενο από την Αθήνα. Του ξεκαθάρισαν, η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, ότι το δημόσιο χρέος της Ελλάδος δεν αφορά τον ίδιο και τη χώρα του. Του ξεκαθάρισαν ότι η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τη συμφωνία με την ΕΕ που δεν προβλέπει άμεση απομείωση του δημοσίου χρέους της Ελλάδος.

Δηλαδή, ευθέως τον ξευτίλισαν, τον λοιδόρησαν, κοινώς τον “έφτυσαν κατάμουτρα”.

 

Συνταγμένα στη στρατηγική Μέρκελ τα ΜΜΕ της Γερμανίας.

Ο υπερλαϊκιστής Τραμπ και ο βομβιστής Αλέξης.

 

Στη γραμμή Μέρκελ συντάσσονται στην πλειοψηφία τους οι γερμανικές εφημερίδες.

Η Süddeutsche Zeitung είναι από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Γερμανίας. Η έκδοσή της είναι καθημερινή, με κυκλοφορία άνω των 440 χιλιάδων φύλλων ημερησίως. Έχει ειδικό πολιτικό βάρος στη γερμανική κοινωνία.

Η εν λόγω εφημερίδα, είχε στο πρωτοσέλιδό της: «Ο Ομπάμα επαινεί τη “φλόγα της δημοκρατίας”», σχολιάζοντας ως εξής το ταξίδι Ομπάμα στην Αθήνα:

“…είναι μια χαριτωμένη νότα, ότι ο αμερικανός πρόεδρος, που δεν μπόρεσε να αποτρέψει την άνοδο του υπερλαϊκιστή (σ.σ. Τραμπ), βρίσκει τον εαυτό του, ειδικά στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία του, να στέκεται δίπλα στο μεγαλύτερο παροχολόγο της Ευρώπης, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Πρόκειται για εκείνον τον Αλέξη Τσίπρα που πριν από 17 χρόνια είχε υποδεχθεί ήδη μια φορά έναν αμερικανό πρόεδρο. Ωστόσο, τότε δεν είχε σφίξει το χέρι του Μπιλ Κλίντον, αλλά ως γραμματέας μιας αριστερής οργάνωσης νεολαίας έδειξε στον δρόμο τι γνώμη έχει για τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό. Σήμερα ο Τσίπρας πλέει μέσα στην αναγνώριση του Ομπάμα, κι ενώ έξω εκρήγνυνται ξανά μερικές μολότοφ”.

 

Ο μαύρος “Περικλής” αποχαιρετά από τους πρόποδες της Ακροπόλεως την Ευρώπη και τον Λευκό Οίκο.

 

Μια ακόμη εφημερίδα της Γερμανίας, η Tageszeitung του Βερολίνου, γίνεται απόλυτα χυδαία και παρουσιάζει στον υπερθετικό βαθμό το ρατσισμό της και τον φασισμό της.

Σε ανταπόκριση λοιπόν, από την Αθήνα, έχει ως τίτλο: “Ο μαύρος Περικλής” κάνει αναφορά στην ομιλία Ομπάμα στους πρόποδες της Ακρόπολης, αποχαιρετώντας από εκεί την Ευρώπη και τον Λευκό Οίκο”. Αξιοσημείωτο επίσης, αυτό που επιδεκτικά αναφέρει: “Ένας παθιασμένος έπαινος για την αρχαία Πόλη και τη δημοκρατία ως μορφή κρατικής οργάνωσης”.  

Είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο, ότι η Γερμανία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την ήττα της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης. Δεν μπορεί να “χωνέψει” τη μεγαλειώδη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ. Ο εκνευρισμός τους περισσεύει. Ο φόβος τους για το γεγονός ότι πολλά αλλάζουν, είναι έκδηλος.

Γι΄ αυτούς, έρχονται τα χειρότερα…      

Το μήνυμά μας στη Μέρκελ…

Ακούστε καλά Frau Merkel!!
Οι πρόγονοί σας οι Ναζί, προσπάθησαν να εξαφανίσουν από προσώπου γης, το ελληνικό Έθνος. Με απάνθρωπα βασανιστήρια, με λιμούς, με εκτελέσεις μέχρι και νηπίων, με ολοκαυτώματα.
Η Ελλάς άντεξε. Σας πέταξε στη θάλασσα και ας όψονται “οι συμμαχικές δυνάμεις” που ανοικοδόμησαν την κατεστραμμένη χώρα σας με πακτωλό δανεικών και αγύριστων, για να μπορείτε σήμερα να μας κουνάτε και να μας υψώνετε – ξέρετε εσείς - το χέρι.
Ο νέο-ναζισμός σας δεν θα περάσει. Το ελληνικό πνεύμα θα νικήσει. Η ελληνική ψυχή που κατατρόπωσε τον Άξονα του φασισμού, χαρίζοντας τη Νίκη στους “Συμμάχους” στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, θα σας νικήσει πάλι.
Γιατί, είμαστε απόγονοι του Περικλή, του Αριστοτέλη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Λεωνίδα, του Κολοκοτρώνη, των Σουλιωτισσών, των ηρώων της εξόδου του Μεσολογγίου. Είμαστε η συνέχεια των ηρώων του ΄40…     

Το μήνυμά μας στα φασιστοειδή της…

Και εσείς φασιστικές γραφίδες της Γερμανίας, ακούστε καλά.
Ο Μπάρακ Ομπάμα – που τον απεχθάνομαι για τη βρώμικη πολιτική του και όχι το χρώμα του – μπορεί να σας δίνει το δικαίωμα να τον αποκαλείται μαύρο.
Όμως εμείς δεν σας δίνουμε το δικαίωμα να πιάνεται στη γραφίδα σας το όνομα του Περικλέους. Ούτε βεβαίως, την Ακρόπολη, τη μητέρα του Παγκόσμιου Πολιτισμού.
Δεν είσαστε εσείς ικανοί να μας πιάνεται στο στόμα σας.
Γιατί, όταν οι Έλληνες έχτιζαν Ακροπόλεις, εσείς ήσασταν επάνω στα δέντρα θεωρώντας ότι είστε ένα με τα ζώα!!
Όταν οι Ελληνίδες σκέπαζαν τα καλλίγραμμα κορμιά τους με υφάσματα κεντημένα με χρυσοποίκιλτες κλωστές, οι δικές σας φορούσαν προβιές ζώων…
Όταν, όταν, όταν….
Επανέρχομαι…
  
    






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου