Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΣΙΩΝ "ΠΑΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ "ΜΗΤΕΡΑ"! ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΤΕ; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ; ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΌΣΙΑ! ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!!!

Άθεοι και σατανιστές βρίσκονται πίσω από την κατάργηση των όρων "πατέρας" και "μητέρα"! Με το πρόσχημα ότι οι ομοφυλόφιλοι, τώρα που εγκρίθηκε το μεταξύ τους σύμφωνο συμβίωσης και που θα μπορούν να ...

υιοθετούν παιδιά, άρα αποκτούν δικαίωμα ισότητας, δηλαδή, σύμφωνα με την άποψή τους, δικαίως γίνεται η αντικατάσταση των όρων με το "γονέας Α" και "γονέας Β", επιτυγχάνουν να χτυπήσουν και την ίδια τη θρησκεία μας. Δεν είναι μόνο ότι θα πάψουν να υφίστανται ονομασίες "πατέρας"-"μητέρα" η οποίες αποτελούν συστατικό στοιχείο της παραδοσιακής οικογένειας (και δη της ελληνικής), οι άθεοι που επιβάλλουν τέτοιο νόμο, ουσιαστικά θέλουν να χτυπήσουν την Ορθοδοξία και την πίστη μας. 
Αυτοί δηλαδή οι άθεοι νομοθέτες πώς θα ονοματίσουν την Παναγία μας, την Μητέρα του Ιησού Χριστού; Θα πουν ότι δεν ήταν Μητέρα του Χριστού, αλλά "Γονέας Β"! Καταλαβαίνετε δηλαδή πού το πάνε το πράγμα οι αλήτες! Να χτυπήσουν την Ορθοδοξία και να δημιουργήσουν έναν αχταρμά σε όλα τα επίπεδα! 
Άθεοι και σατανιστές λοιπόν! 

1 σχόλιο: