Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΣΟΚ ΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ. ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ"

Μας το είπε άτομο που γνωρίζει ότι για να τοποθετηθεί κάποιος επικεφαλής σε Δημόσιο Οργανισμό ή να διοριστεί Γενικός Γραμματέας υπουργείου κ.λ.π. ακόμη και ειδικός σύμβουλος είναι απαραίτητο να κατέχει πτυχίο ανωτάτης σχολής. "Ο κ. Νικολάου δεν έχει πανεπιστημιακό πτυχίο, οπότε είναι αδύνατον να διοριστεί από τον Μάκη Βορίδη επικεφαλής σε Δημόσιο Οργανισμό. Και από κάθε Μάκη Βορίδη", συμπλήρωσε με νόημα. 
Συνεπώς ο Δ. Νικολάου χάνει και αυτή την ευκαιρία, αν ευσταθούν τα όσα μας είπε το συγκεκριμένο άτομο. 
Αν ισχύει κάτι διαφορετικό, καλό θα είναι να απαντήσει είτε ο κ. Νικολάου είτε κάποιος άλλος που κατέχει το σχετικό θέμα. 

3 σχόλια:

  1. Και ο Αποστολόπουλος, αποδεδειγμένα αιώνιος φοιτητής, πως διορίστηκε στη Αττικό Μετρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν... Δεν μ΄ενδιαφέρουν τα κονέξια του Νικολάου...Το θέμα είναι ότι έχουμε Ρατσισμο! Τον πανάθλιο Ρατσισμό των πτυχιούχων... που ευθύνονται τα τελευταία χρόνια για όλα τα δεινά του τόπου! Η κρίση ...είναι κρίση με πτυχίο! Υπάρχουν όμως μαιτρ τους είδους των , πετυχημένοι που όμως, λόγω αναιδούς ρατσισμού αποκλείονται από διοικητικά πόστα όπου θα μπορούσαν να δώσουν σωτήριες λύσεις! Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει με τις ικανότητες του "πολύπτυχου" κ. Νικολάου αλλά είναι μια αφορμή για να καταδείξω τον αναίσχυντο και βλακώδη κρατικό ρατσισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή