Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ..."ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" ΞΑΝΑΖΕΙ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Παρέμβαση των κατά τόπους εισαγγελέων για τις καταλήψεις στα σχολεία διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, μετά το ξέσπασμα του μαθητικών κινητοποιήσεων ενάντια στο νέο Λύκειο και την Τράπεζα Θεμάτων!
Αυτό, προφνώς σημαίνει ότι η Αστυνομία συνοδεία εισαγγελέα θα μπαίνει στα σχολεία και θα βγάζει διά της βίας...


τους μαθητές που τα έχουν καταλάβει, προκειμένου να γίνουν τα μαθήματα!!!
Σε μας, αυτό θυμίζει άλλες εποχές. Θυμίζει Πολυτεχνείο! Μπορεί να μην εισβάλλουν τανκς και δεν εισβάλλουν αλλά αν υπάρχει απόφαση των μαθητικών συμβουλίων για κατάληψη σε ένα σχολείο, η Αστυνομία θα έρθει να καταλύσει αυτό το δικαίωμα των μαθητών; Ρωτάμε! 

4 σχόλια:

  1. ΙΔΩ ΠΟΥΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
    ΙΔΩ ΠΟΥΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

    ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΥΜΑΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΟΥΝΗΤΗΣ .
    ΠΕΡΙΚΑΛΩ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΛΙΓΗ ΟΥΡΑ .

    ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
    ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ .
    ΖΗΤΩ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να και κάτι σωστό. Μπράβο στην εισαγγελέα!

    Εσείς θεωρείτε οτι σοβαρός τρόπος αντίδρασης είναι να μένουν τα Ελληνόπουλα ακόμα πιο αμόρφωτα από ότι είναι? Να ενισχύεται η ιδιωτική παιδεία? Να γίνει η πρόσβαση στη μόρφωση ανάλογη του εισοδήματος?

    Οι μαθητές τις καταλήψεις τις κάνουν μόνο και μόνο για να τεμπελιάζουν. Κι εγώ όταν πήγαινα σχολείο που δεν υπήρχε η "κρίση", ανυπομονούσαμε να έρθει ο Νοέμβριος να γίνει η κατάληψη για να καθόμαστε μέχρι τα Χριστούγεννα. Και οι δικαιολογίες για την κατάληψη? Τόσο βάσιμες που ούτε τις θυμάμαι. Γιατί το σχολείο λειτουργούσε μια χαρά σε όλα.

    Όσο για το Πολυτεχνείο, ας μην ήθελε η Αμερική (Μοσάντ) να πέσει η χούντα και να γίνει ό,τι έγινε στην Κύπρο και βλέπαμε τί θα κατάφερναν οι φοιτητές (αλήθεια ποιός τους ξεσήκωσε?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ !!!

      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ .

      Διαγραφή
  3. ΔΙΑΛΥΣΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ! ΕΛΕΟΣ! ΗΜΑΡΤΟΝ! ΠΟΙΑ; Η ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΕΛΕΟΣ! ΗΜΑΡΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή