Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ: 12 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ 10.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣTΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!


ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
Του Μάκη Βραχιολίδη
Εξοντωτική ήταν η ποινή και σε 2ο Βαθμό για τον Χρήστο Μαυρίκη. 
Το Εφετείο Κακουργημάτων τον καταδίκασε  σήμερα σε 12ετή φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ επειδή επιχείρησε να καταπατήσει δημόσια δασική έκταση στον Υμηττό!
Αιτία για την βαριά καταδίκη του Χρήστου Μαυρίκη ήταν ρεπορτάζ της εφημερίδας μας «Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής» του 2007, όπου και φιλοξενήσαμε συνέντευξη του καταδικασθέντα. Ο τότε δήμαρχος Χολαργού, έχοντας στα χέρια του τα ντοκουμέντα της εφημερίδας μας έκανε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελεία και από τότε ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Χρήτο Μαυρίκη. Σε 1ο βαθμό καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση, με στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, για να έρθει η σημερινή απόφαση του Εφετείου.
Ο Χρήστος Μαυρίκης που έγινε γνωστός για τις τηλεφωνικές υποκλοπές στη δεκαετία του 1990 (για τις οποίες απέκτησε μάλιστα και το προσωνύμι "Κοριός"), τότε είχε καταδικαστεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση σε ολιγόμηνη φυλακή, σήμερα όμως του ήρθε βαρύτερος ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης! Σημειώνεται ότι ο Μαυρίκης δεν παρέστη στη δίκη, με συνέπεια να αναζητείται από την Αστυνομία. 
TA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΤΗΤΗΡΗ" ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΗ ΣΕ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου