Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ!


γράφει ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Τα καθεστωτικά ανδρείκελα που λυμαίνονται στην πατρίδα μα, καταργούν την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια, καταπνίγουν κάθε πατριωτική φωνή, κάθε αλήθεια που ακούγεται, με την γεμάτη μίσος, βίαιη δράση τους, συγκαλύπτοντας τους κλέφτες και τους υπεύθυνους της καταστροφής. Σήμερα, στην Πατρίδα μας, η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και τα σκουπίδια πάσης φύσεως εξοντώνουν τους Έλληνες με ληστρικά χαράτσια, μετατρέποντας τον τόπο μας σε ένα απέραντο νεκροταφείο.
Βρισκόμαστε υπό πλήρη κατοχή. Ξένα κέντρα εξουσίας διαλύουν τις ένοπλες δυνάμεις, την υγεία και αρπάζουν τον πλούτος της χώρας μας. Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, μαζί με την κατάργηση της Κυριακής αργίας και το σύμφωνο συμβίωσης, βάζουν ταφόπλακα στην μακραίωνη ιστορία του Γένους μας. Το Ισλάμ θα κατασπαράξει την Ελλάδα. Το τζαμί στην καρδιά της Αθήνας συμβολίζει την ισλαμική καταστροφή, όπου οι διεφθαρμένοι καναλάρχες, με την καθοδήγηση του Εφιάλτη Σαμαρά παραδίδουν την Πατρίδα μας στους ισλαμοφασίστες της Σαουδικής Αραβίας.
Αμέτρητες είναι οι πράξεις της εθνικής ταπείνωσης και αμέτρητα τα εγκλήματα της συμμορίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ενάντια στον ελληνικό λαό.
Ήρθε η ώρα για τη δημιουργία ενός Πατριωτικού Κινήματος, μακριά από ριψάσπιδες και παλαιοκομματικά σκουπίδια, ένα Κίνημα που θα δώσει ελπίδα στον βασανισμένο μας τόπο. Έφτασε η ώρα, οι άριστοι και οι έχοντες εθνική συνείδηση να συστρατευτούν και να καλέσουν τους Έλληνες σε ένα ξεσηκωμό! Ήρθε η ώρα για τη δημιουργία μιας νέας Φιλικής Εταιρείας που θα σταθεί δίπλα στην ομόδοξη Ρωσία του Πούτιν, υπερασπίζοντας τα εθνικα μας συμφέροντα
Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται ένας νέος ηγέτης, που θα εμπνέιει τον λαό. Ένας νέος με αγάπη στην Πατρίδα, τις Παραδόσεις, που θα υπερασπιστεί αυτό τον τόπο από τους τοκογλύφους και τους διεφθαρμένους.
Και τότε…θα ακολουθήσουν εκατομμύρια Έλληνες.
ΠΑΤΡΙΔΑ-ΤΙΜΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ



5 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;
    ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα γίνουμε ΑΝΕΜΟΣ και θα σαρώσουμε τους προδότες,μειοδότες πολιτικούς.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να σε δώ,όταν σε ξεσκίζουν οι ισλαμοφασίστες και οι ντόπιοι υποστηρικτές τους της πλ. ισλάμ,αν θα ειρωνεύεσαι για το αν υπάρχει ηγέτης...αγαπητέ συνσχολιαστή.Ερχεται ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και δεν εννοώ την οικονομική.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΩΡΕ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.
    ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ.
    ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ,.........ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ.....STOP !
    ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΩ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει φίλε,παρεξήγησα.Τώρα,στα σοβαρά,έχεις δίκιο,δεν υπάρχει Ηγέτης,όλοι αυτοί συνωστίζονται για το ποιός θα ξεπουληθεί σε καλύτερη τιμή.Επιβάλλεται να ενωθούμε για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή