Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Η ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΠΟΖΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΕΙ, ΑΛΛΟΥ ΠΙΝΕΙ, ΑΛΛΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ!

Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει με την… αλβανική σημαία! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ! Η Ελένη Φουρέιρα, φοβόταν λένε κάποιοι να παραδεχτεί την καταγωγή της επειδή θεωρούσε πως στην Ελλάδα αν είσαι ξένος δεν μπορείς να κάνεις καριέρα.

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΣΑΜΑΡΑ!
Με την φωτό της Φουρέϊρα που προβάλλει  το
 pentapostagma.grμας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε το δικό μας σχόλιο. Το ότι η τραγουδίστρια είναι Αλβανίδα είναι γνωστό και βεβαίως να αγαπάει την πατρίδα της αλλά τα υπόλοιπα που λέει είναι απαράδεκτα: Φοβόταν λένε κάποιοι να παραδεχτεί την καταγωγή της επειδή θεωρούσε πως στην Ελλάδα αν είσαι ξένος δεν μπορείς να κάνεις καριέρα.
Ακούσατε τι είπε; Ότι η Ελλάδα είναι ρατσιστική χώρα!!! Πρέπει να ντρέπεται.
Η Ζανέτ Καπούγια (πάνω φωτό)  τι ήτανε, που έκανε μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα; Η Ταμ Τα τι είναι; Δεν είναι ξένες στην καταγωγή; Ένα σωρό ξένοι παίκτες σαν τον αγαπημένο της Σαμαρά, στην Ελλάδα δεν κάνουν καριέρα;  
Αυτό λέγεται αγνωμοσύνη! Αλλού τρώει, αλλού πίνει, αλλού πάει και τα δίνει. Τα "ευχαριστώ" της, εννοούμε! 

Να τη χαίρεσαι Σαμαρά!

5 σχόλια:

  1. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΞΕΚΩΛΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ SHOWBIZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!!

    ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ, ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΑ ΦΟΥΡΕΡΑΪ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΞ΄ ΑΜΑΞΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να την χαίρεται ο Γιώργος Σαμαράς το αμόρε του που σηκώνει την αλβανική σημαία. Να μην ξεχνά ο Γιώργος Σαμαράς ότι στο πέτο της φανέλας της εθνικής ομάδας που φορά έχει μια ψεύτικη σημαία. Αυτά για να μην ξεχνά ο Γιώργος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε και λέμε...

    Η Ελένη Φουρέιρα με πραγματικό όνομα Εντέλα Φουρεράι σηκώνει την αλβανική σημαία, αλλού τρώει, αλλού πίνει, αλλού πάει και τα δίνει!

    Ο Γιώργος Σαμαράς είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, πήγε στους 16 του Μουντιάλ της Βραζιλίας με την εθνική (;) ομάδα με μια εθνική (;) ομάδα να έχει χρόνια τώρα ένα ψεύτικο σήμα που να μην είναι ούτε η ελληνική σημαία!

    Αυτό το ζευγάρι είναι ένας τέλειος νεοταξικός συνδιασμός! Τι τραγωδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή,καλά κάνει και σηκώνει την σημαία της χώρας της.Εμείς τι κάνουμε για την δική μας ΣΗΜΑΙΑ???Θα της πώ όμως,ότι η χώρα της βγήκε από την εξαθλίωση,χάριν της ΕΛΛΑΔΟΣ και ότι η δική της χώρα,κατέχει παράνομα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ,την Βόρεια Ήπειρο.Γι'αυτό,ας μην προκαλεί και αυτή... και οι συμπατριώτες της! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή