Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΑΘΩΑ Ή ΣΚΟΠΙΜΗ ΗΤΑΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ; ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Πολλές συζητήσεις, θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια έχει εγείρει η φωτογράφιση της Φουρέϊρα με την αλβανική σημαία.  Με αφορμή το παρακάτω σχόλιο που λάβαμε από αναγνώστη μας δίνουμε τη δική μας απάντηση για το μήνυμα που πέρασε η Φουρέϊρα και αν τελικά η φωτογράφισή της ήταν τόσο αυθόρμητη ή ήθελε να στάξει χολή για την Ελλάδα. 
Δείτε το σχόλιο του αναγνώστη μας και πιο κάτω τη δική μας θέση:
Σχόλιο αναγνώστη: Η Φουρειρα ποζαρει με την αλβανικη σημαια-με τι θα θελατε να ποζαρει? Θα ηθελα η κοπελλα να μην εχει νιωσει οτι η καταγωγη της θα της εκοβε την καριερα.  Αν ομως εστω και στο ελαχιστο εχει νιωσει ετσι η τραγουδιστρια , θα επρεπε να λεει ψεμματα ή να μην μιλαει?

Η δική μας θέση: Δεν απαγόρευσε κανείς στη Φουρέϊρα να μιλάει. Και να ποζάρει ακόμη και με τη σημαία των Ουτσεκάδων αν το θέλει. Το θέατρο που παίζουν πολλοί Αλβανoί δεν μ' αρέσει οι οποίοι εμφανίζονται ως Έλληνες και στους οποίους μάλιστα δίνουμε ελληνική ιθαγένεια στο πι και φι!!! Ενώ πολλοί από αυτούς όχι μόνον δεν αισθάνονται Έλληνες
αλλά μπορεί και να μας μισούν! Να θυμηθούμε τον Τσενάι που πριν από πολλά χρόνια η Ελλάδα του έδωσε την ελληνική σημαία για να γίνει σημαιοφόρος στο σχολείο του!!! Σήμερα, ο Τσενάι λέει: "Δεν αισθάνομαι Έλληνας. Με έβαλαν να πω τα αντίθετα όταν ήμουν μικρός"! Ο Τσενάι και η Φουρέϊρα όμως, με τα κολπάκια τους παίρνουν τη θέση κάποιων άλλων νέων ελληνόπουλων που μπορεί να είχαν όνειρα τα οποία όμως πνίγηκαν! Πνίγηκαν από τη ...ρατσιστική Ελλάδα που φροντίζει να ...τρώει τα δικά της παιδιά  και να δίνει σημαίες, καριέρες και ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς!
Πολλοί αλλοδαποί όμως που παρά τα όσα κέρδισαν από την Ελλάδα και τους Έλληνες στάζουν χολή και δηλητήριο, χαρακτηρίζoντάς μας... ρατσιστές!!!

Αυτό λοιπόν δεν μπορώ να ανεχτώ από την κα Φουρέϊρα, που τώρα πια ως φτασμένη καλλιτέχνης λέει ότι δεν τόλμησε να αποκαλύψει την αλβανική της ταυτότητα γιατί θα αποτύγχανε ή δεν θα έκανε καν καριέρα! Μας έδειξε την πραγματική της εσωτερική ταυτότητα για το πόσο αγαπά την Ελλάδα, από την οποία έφαγε και ψωμί και κέρδισε φήμη! Τελικά ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από ευεργετηθέντα αχάριστο!  

4 σχόλια:

 1. Να υποθέσουμε λοιπόν ότι ένας πετυχημένος έλληνας επιστήμονας που ζει χρόνια και διαπρέπει στην Αμερική ή στη Γερμανία, δεν θα πρέπει να φωτογραφίζεται με την ελληνική σημαία;

  Τι χαζομάρες είναι αυτές πια; Βρείτε κάτι ενδιαφέρον να γράψετε ή μη γράφετε καθόλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ενας καταξιωμένος και επιτυχημένος ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ,1ον,δεν δείχνει κώλο,ούτε τον ΄΄δίνει΄΄ για να γίνει διάσημος,2ον,καταξιώνεται με όχημα το πνεύμα και όχι το σώμα,3ον,καταξιώνεται και διαπρέπει ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΙ ΧΟΛΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://vinyl-djs.blogspot.gr/2014/10/blog-post.html
  ...ο Αrben χάνει το δόντι του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή