Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ...ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!!!

Την αποκάλυψη δημοσιεύει το hellasforce.com του Αντώνη Μυλωνάκη, και αφορά στο σχέδιο των τζιχαντιστών για τη δημιουργία του μεγάλου ισλαμικού κράτους. Όπως όμως μπορεί να διαπιστώσει ο αναγνώστης, υπάρχει αμερικανοβρετανική δολιοφθορά για να πληγεί ο Πούτιν, μια και αίφνης, το σχέδιο των τζιχαντιστών περιλαμβάνει και ...δωροδοκία του Πούτιν! Πώς θα εμφανιστεί ο Πούτιν ως...συνεργάτης των τζιχαντιστών; Πώς ο Πούτιν θα παρουσιαστεί ως ο μεγάλος εγκληματίας, τύπου νέου Χίτλερ; Όπως οι Αμερικανοβρετανοί σχεδίασαν την επίθεση στο Ιράκ εφευρίσκοντας χημικό οπλοστάσιο του Σαντάμ Χουσεϊν, κατά τον ίδιο τρόπο ενεργούν και σε βάρος του Πούτιν. 
Τι λέενε λοιπόν τα μεγαλεπήβολα σχέδια των τζιχαντιστών; 
Προσέξτε. Αυτά τα σχέδια αναφέρονται σε ένα έγγραφο, το οποίο σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sunday Times, συντάχθηκε από τον Abdullah Ahmed Meshedani, έναν από τους έξι «υπουργούς» του Ισλαμικού Κράτους και στενό συνεργάτη του «Χαλίφη» Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι.
Το έγγραφο αυτό βρέθηκε στα χέρια των ιρακινών ειδικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στο σπίτι ανώτερου στελέχους της ISIS, ενώ η γνησιότητά του επιβεβαιώθηκε από δυτικούς εμπειρογνώμονες.
"Δυτικοί εμπρειογνώμονες", παρόμοιοι με αυτούς τους εμπειρογνώμονες που είχαν αποφανθεί για την ύπαρξη χημικών στο Ιράκ;
Τι λένε λοιπόν τα φοβερά σχέδια των τζιχαντιστών; Ότι σχεδιάζουν, μεταξύ άλλων, να «δωροδοκήσουν» τη Ρωσία παρέχοντάς της πρόσβαση στα κοιτάσματα πετρελαίου που βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους, καθώς και τη διάνοιξη καναλιού κατά μήκος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Το πιστέψατε; Οι τζιχαντιστές που μάχονται κατά του Πούτιν και κάνουν επιθέσεις αυτοκτονίας μέσα στο ρωσικό έδαφος θα...τον δωροδωκήσουν για να φτιάξουν το μεγάλο ισλαμικό τους κράτος!!! Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν να «δωροδοκήσουν» τη Ρωσία παρέχοντάς της πρόσβαση στις πετρελαιοπηγές της επαρχίας Ανμπάρ του Ιράκ, ζητώντας ως αντάλλαγμα από τη Μόσχα αφενός τη διακοπή των σχέσεων με την Τεχεράνη και αφετέρου την αποκάλυψη των μυστικών που η ίδια γνωρίζει και αφορούν στα πυρηνικά του Ιράν.
Η «δωροδοκία» έχει επίσης ως στόχο να πείσει τη ρωσική κυβέρνηση να σταματήσει να υποστηρίζει τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Άσαντ και να συμμαχήσει με τις σουνιτικές χώρες του Αραβικού Κόλπου που βρίσκονται σε αντιπαράθεση με τη Συρία και το Ιράν.
ιραν
Η δε απάντηση για την υπονόμευση του Πούτιν ήρθε άμεση: «Τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον σε σχέση με την ISIS και τις φιλοδοξίες της», δήλωσε στην εφημερίδα πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας και συνέχισε: 
«Γνωρίζουμε ότι επιθυμούν να αποκτήσουν χημικά και πυρηνικά όπλα … Αν λάβουμε υπόψη τα "επιτεύγματά"τους μέχρι σήμερα, δεν θα πρέπει να θεωρούμε απίθανη την υλοποίηση των φιλοδοξιών τους».
Το πιάσατε το νόημα για το πώς υποσκάπτετε ο Πούτιν από τους Αμερικανοβρετανούς. 
Ένα άλλο σχέδιο για την υπονόμευση του Ιράν περιλαμβάνει τη διάνοιξη καναλιού (παρόμοιου με του Παναμά, όπως αναφέρεται στο έγγραφο) κατά μήκος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το οποίο θα επιτρέπει στα πετρελαιοφόρα να ταξιδεύουν προς και από τον Περσικό Κόλπο, παρακάμπτοντας τα στενά του Ορμούζ που ελέγχονται από το Ιράν.
ορμουζ
Εκτός από το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν επίσης να «χτυπήσουν» την ιρανική βιομηχανία χαβιαρίου, την οποία αποκαλούν «θησαυρό», κατακλύζοντας την αγορά με αφγανικής προέλευσης προϊόντα.
Η ISIS οραματίζεται επίσης τον εαυτό της ως μια περιφερειακή ναυτική δύναμη, με βάσεις που θα οικοδομηθούν στα νησιά που αγόρασε από την Υεμένη και τις Κομόρες.
Όσον αφορά στο εσωτερικό του «Χαλιφάτου», οι τζιχαντιστές έχουν καταρτίσει ένα ξεχωριστό σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πρόγραμμα εθνοκάθαρσης, προγράμματα ευγονικής και δολοφονίες αποστατών.

2 σχόλια:

  1. Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ EXTRA CHANNEL.
    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ.
    FULL ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ Χ.Α , ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΥΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΧΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ

    "ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΝΕΚΡΟΥΣ,ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ"

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΟΤΟ" ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή