Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!! "ΣΕΙΣΜΟΣ" ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ! ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ!!

Η ...γερουσία που σε λίγους μήνες θα παίρνει τρεις κι εξήντα (360 ευρώ σύνταξη) πήγε να χειροκροτήσει τον Γιακουμάτο γιατί θα τους κόψει κι άλλο τη σύνταξη!!! 

Αυτό και είναι ξεφτίλα! Ο Γιακουμάτος, ο μνημονιακός βουλευτής που έχει ψηφίσει όλους τους σφαγιαστικούς για τον λαό νόμους, ο άνθρωπος που το ...παίζει χριστιανός αλλά ψήφισε και με τα δυο χέρια το αντιρατιστιστικό νομοσχέδιο (που καρφώνει μαχαίρι στην Ορθοδοξία) γέμισε μια τεράστια αίθουσα με εκατοντάδες κόσμου-κλακαδόρους-αυριανούς ψηφοφόρους του! Δείτε φωτογραφίες και βγάλτε συμπέρασμα! 
Αυτός ο λαός δεν...παίζεται με τίποτε. Κάνε τόσα κι άλλα τόσα Γιακουμάτε σε βάρος του λαού. Καλά κάνετε και ξεσκίζετε τον κοσμάκη. 
Δείτε φωτό. Όλη η ...γερουσία που σε λίγους μήνες θα παίρνει τρεις κι εξήντα (360 ευρώ σύνταξη) πήγε να χειροκροτήσει τον Γιακουμάτο γιατί θα τους κόψει κι άλλο τη σύνταξη!!! 
Κι ο ίδιος απηύθυνε τις ευχαριστίες του από το facebook:
"Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό γι' αυτό που συνέβη χθες. Αυτό δεν ήταν συγκέντρωση, ήταν "σεισμός" που αποδεικνύει ότι η "βλάβη" της ΝΔ είναι αναστρέψιμη. Ας προσπαθήσουμε όλοι από τον Αντώνη Σαμαρά μέχρι τον τελευταίο πολίτη να σώσουμε την Χώρα. Χίλια ευχαριστώ για την χθεσινή σας παρουσία , χίλια ευχαριστώ και πάλι".
Σφάξε μας αγά μας, ν' αγιάσουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου