Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!
Αυτή τη στιγμή το 1ο Λύκειο Χολαργού (οδός Καραϊσκάκη & Μελά) τελεί υπό κατάληψη. Η είσοδος έχει κλείσει με αυτοσχέδιες ξύλινες πλάκες, ενώ μέσα στο σχολείο βρίσκονται περίπου 15 μαθητές οι οποίοι έχουν και παίζει δυνατή μουσική ραπ. 
Δυο μαθήτριες που περνούσαν από το σημείο για να μπυν στο σχολείο, φάνηκαν να εκπλήσσονται. Τις ρωτήσαμε αν είχαν ιδέα ότι θα γίνει κατάληψη και απάντησαν "όχι". 
"Ποιοι αποφάσισαν να γίνει η κατάληψη;" , είναι το ερω΄τημα που ήδη άχισε να ακούγεται. Οι 10-15 μαθητές που βρίσκονται αυτή την ώρα εντός του σχολικού συγκροτήματος; 
φωτό: αρχείου

2 σχόλια:

  1. ΕΙΠΑΜΕ.....ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ή ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ Ή ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Ή ΟΛΑ ΜΑΖΙ Ή ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ........!
    15 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΡΑΧΥΝΕΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδια ακουν τους ψευτοαριστερους γονεις,αλλα ακομα χειροτερα και κατι προοδευτικους καθηγηταδες που τους εξυπηρετει αυτή η ανωμαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή