Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ...ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΙΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ....ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ!!!

Λάβαμε το παρακάτω mail-σχόλιο αναφορικά με την περίπτωση του "προφήτη" των σεισμών και τις απειλές που έχει δεχτεί από σεισμολόγο Εδώ ήταν το δημοσίευμά μας: 

Διαβάστε με προσοχή τι ζητάει ο Ν.Π. ο οποίος μάλιστα μας δίνει και...διορία για να ζητήσουμε συγγνώμη μέχρι τις 15.30 αύριο!!!
Το περίεργο σχόλιο:

"http://indobserver.blogspot.gr/2014/09/blog-post_232.html?m=1
Συγνωμη για το ασχετο θεμα που θα ακολουθησει.Προς τον διαχειρηστη του μπλογκ
 

Ειμαι ο Ν.Π και γινομαι πιο συγκεκριμενος. Επανω ειναι η διευθυνση το link που μου ειχες ζητησει να γινω πιο συγγεκριμενος μετα απο ενα σχολιο που ειχα κανει και ζητουσα να ζητησεις συγνωμη δημοσιως για ενα αρθρο σου με τον *προφητη*των σεισμων μυρωνα μυριαλλη,οταν διαβασα ενα σχετικο σχολιο ενος αλλου ανωνυμου που σε ξεπροστιαζε κανονικα.Το σχολιο του ανωνυμου ηταν αυτο:
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΗΨΩ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΕΡΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ.ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ.Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η GOOGLE ΕΧΕΙ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΤΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΦΑΛΜΑ?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ.ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΛΑΘΟΣ.(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ).ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ. ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 15:30 ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΗΣ GOOGLE ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ.
.Ελπιζω να εγινα πιο συγκεκριμενος. Α και κατι αλλο, τωρα χρωστας δημοσια μια ΣΥΓΝΩΜΗ ΥΓ σε σχολιο ακριβως απο κατω θα βαλω το λινκ του αρθρου. Ν.Π
.http://indobserver.blogspot.gr/2014/09/blog-post_763.html?m=1Λοιπον και περιμενω την συγνωμη....

Ν.Π."

Απάντηση δική μας. 

Αγαπητέ Ν.Π. 
χρησιμοποιείτε το σχόλιο ενός άλλου ανώνυμου, που όπως ισχυρίζεστε με "ξεπρόστιασε κανονικά" επειδή ισχυρίστηκα ότι ο σεισμολόγος που απείλησε τον Μύρωνα Μυριαλλή, εκτός των άλλων, είναι και ανορθόγραφος!!! Επιμένετε μάλιστα να ζητήσω συγγνώμη! Και γιατί επιμένετε εσείς; Τι σας κόφτει; Ενεργείτε για λογαριασμό του άλλου ανώνυμου; Αφού εκείνος δεν θέλει να ζητήσω συγγνώμη, εσάς τι λόγος σας πέφτει κι έχετε τέτοια σκορδοκαϊλα σε σημείο να γεμίζετε κάθε ανάρτηση με το ίδιο απαιτητικό σας σχόλιο; 
Να ζητήσω συγγνώμη επειδή χαρακτήρισα ανορθόγραφο τον σεισμολόγο; Κατ' αρχήν κοιτάξτε πόσο ανορθόγραφος είστε, τόσο εσείς όσο και ο έτερος ανώνυμος, για λογαριασμό του οποίου κόπτεστε. Τις ανορθογραφίες σας που βγάζουν μάτι, τις έχω σημειώσει με κόκκινο, να τις δείτε καλά ώστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Στο σπίτι λοιπόν του κρεμασμένου μιλάνε για σκοινί!!! 
Πάμε παρακάτω: επιμένετε ότι δεν πρόκειται για ανορθογραφία του σεισμολόγου αλλά για μετάφραση της google! Όταν στέλνουν ένα mail, γραμμένο στα ελληνικά από Έλληνα, βγαίνει η μετάφραση του goolge; Πρώτη φορά το ακούω! Πέραν τούτου, για να μην μακρυγορώ και χάνουμε την ουσία, εσείς από το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ανάρτησης τι καταλάβατε; Το ότι ο σεισμολόγος είναι...ανορθόγραφος ή ότι με mail απείλησε τον Μύρωνα Μυριαλλή "αν ξαναδιαδώσεις μ@@@@ίες  θα σε πάω στον εισαγγελέα καραγκιόζη;". 
Ο τίτλος της επίμαχης ανάρτησής μας αναγράφει ορθογραφικά το θέμα και δεν επικεντρώνεται καθόλου στο θέμα της ανορθογραφίας του σεισμολόγου. Η ανορθογραφία του αναφέρεται όλως παρενθετικά-συμπληρωματικά. Η ουσία είναι ότι ο σεισμολόγος απείλησε τον Μυριαλλή με τη Δικαιοσύνη και του είπε να ...ράψει το στόμα του! 
Εσείς όμως απ'όλη την ανάρτηση καταλάβατε ότι  "ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ" ως ανορθόγραφος!!! 
Μένω εμβρόντητος με την ευφυία σας. Αντί για την ταμπακιέρα εσείς επικεντρώνεστε στα...κουμπιά της Αλέξαινας! Και θέλετε να ζητήσω συγγνώμη για τα κουμπιά της Αλεξαινας, αδιαφορώντας για το ότι ένας συμπολίτης μας απειλείται επειδή τόλμησε να προβλέψει (και το πέτυχε) έναν σεισμό! Ενώ απειλείται από τον σεισμολόγο, εσείς κόπτεστε για το αν ο σεισμολόγος είναι ορθογράφος!!!
Αφού λοιπόν αυτό καταλάβατε εσείς, να μην σας χαλάσω χατίρι και να ζητήσω συγγνώμη. Ιακανοποιηθήκατε;   

Υ.Γ. Μάθετε να βάζετε και τόνους όταν γράφετε. 


2 σχόλια:

  1. Είμαι ο Ν.Π.
    Αποδέχομαι την Συγνώμη σου ,αλλά έχω κάποιες ενστάσεις.
    1.Μην μου λες ότι δεν υπάρχει μετάφραση γιατί η εικόνα τα λέει όλα Αγγλικά_Ελληνικά Μετάφραση μηνύματος.Άρα είτε είσαι τύφλος είτε η εικονα είανι πλαστή.Διάλεξε.
    2.Το να βάζεις παπ@κια σε βρισιές όταν το θυμάσε είναι γελοίο.Μην με κάνεις να μετρήσω πόσες φορές έχεις πει μαλακία και πόσες μ@λ@κι@.
    3.Επίσης όλοι κάνουμε ορθογραφικά λάθη και εσύ και εγώ και η GOOGLE.
    Αυτά είχα να πω.
    Ν.Π.
    ΥΓ είδες έβαλα και τόνους.
    Περιμένω να μου πεις τι γίνεται τελικα με την εικόνα που είχες το θράσος να ξαναβάλεις λέγοντας μου πως είναι και λάθος.
    Περιμένω....
    Ν.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή