Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΥΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!

Είναι το νέο κουρείο στον Χολαργό το οποίο διευθύνει ένα γνώριμο σε όλους μας πρόσωπο. Πρόκειται για τη Μαργαρίτα, τη γλυκιά όσο και άριστη κομμώτρια, που επί 20 σχεδόν χρόνια στην ίδια περιοχή περιποιήθηκε και επιμελήθηκε την κόμη σε εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες άνδρες και παιδιά. Αφού εργάσθηκε με επιτυχία σε γνωστή επιχείρηση της πόλης, η Μαργαρίτα αποφάσισε να ανοίξει το δικό της αυθεντικό κουρείο, στον άνω Χολαργό. Μιλάμε για το ομώνυμο ανδρικό και παιδικό κουρείο «Μαργαρίτα» που βρίσκεται στην οδό Υμηττού  79, δίπλα στο πολυκατάστημα «Μαρινόπουλος».
Η γλυκιά Μαργαρίτα, όχι μόνο δεν πρόκειται να …σας μαδήσει αλλά αντιθέτως, οι τιμές της είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και προσιτές για όλους!
Μπορείτε να επισκεφτείτε απευθείας την επιχείρηση ή να κλείσετε το ραντεβού σας στο τηλέφωνο: 6932.096.277
Σημειώστε μόνον ότι το κουρείο είναι κλειστό κάθε Δευτέρα.

Ευχόμαστε στην αγαπητή Μαργαρίτα καλές δουλειές. 

6 σχόλια:

  1. Άψογος χαρακτηρας η Μαργαρίτα!πανω απο ολα ομως η φοβερη τεχνικη του χεριου της πανω στο ψαλιδι..Υ.Γ.Η ζεστη αρωματικη πετσετα στο τελος του κουρεματος ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ!!!Συγχαρητήρια ειμαι σιγουρος οτι ο Χολαργος θα σε μαθει και θα σε αγαπησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι το πιο γρήγορο ψαλίδι που έχω δει. Βέβαια δεν είναι της λεπτομέρειας όπως εγώ...(χαχα), αλλά είναι α σ τ ε ρ ι !
    Καλές δουλειές Μαργαρίτα
    με αγάπη
    Βάνα Ηλιάδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!!!!!

      Καλές δουλειές και σε εσένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Αυτή η κοπέλα θα μπορούσε να κουρεύει στο Las Vegas τον DeNiro και τον Pacino! Αντ' αυτού, κάθεται εδώ και κουρεύει εμάς!
    Thank you Margo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή