Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!! ΤΟ "ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΛΕΙΨΑΝΟ" ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!!!

ΣΚΕΤΟ ...ΑΕΡΙΚΟ... Η ΜΑΡΙΑΝΑ περίπου 600 τόσων ετών! ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ, ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΕΙΔΟΣ
ΤΟΥ νεοελληνικού...πολιτισμού!
Πολύ γέλιο προσφέρει ο Σαμαράς! 
Διαβάζουμε από τι ειδήσεις: Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπως εκτιμά το Μέγαρο Μαξίμου, ως μέλος μιας ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας, με βαθιές ρίζες στο επιχειρηματικό υπέδαφος της Μεταπολίτευσης, αλλά και λόγω του φιλανθρωπικού της έργου και της σχέσης της με την Unesco, η οποία της διασφαλίζει απήχηση πέραν των ελληνικών συνόρων, είναι μια υποψηφιότητα που μπορεί να συσπειρώσει ευρύτερες πλειοψηφίες κομμάτων και σχηματισμών που εκπροσωπούνται στη Βουλή.
 Για διαβάστε όμως όπως γράφει το 
http://hellasnews-agency.blogspot.gr/ ποια είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ποια η προσφορά της για την οποία θέλει ο Σαμαράς να την κάνει Πρόεδρο Δημοκρατίας;

ΔΕΛΤΙΟ ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ τηλεοπτικού-χαβαλέ- ΚΟΡΣΕ ΜΑΣ- CELEBRITY MANDAM MAΡIANΝAΣ ...ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ...

Τι ωραία η γραία μανδάμ ΜΑΡΙΑΝΝΑ! Ένα λείψανο στα λευκά!Συνεχίζει το χαβά της ασύστολα με καντηλαναύτη αυτόν τον Βαρδή... στο κολλάει της...΄Ενας αμίλητος κομπάρσος στο θέατρο της υποκουλτούρας μας! 

Η ΕΙΔΗΣΗ:


Η πρέσβειρα της ΟΥΝΕΣΚΟ γιαγιά Μανδάμ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ... δεν πρόκειται στο επόμενο 12/ωρο να εμφανιστεί από τηλεόρασης, δοθέντος ότι έχει πάει στη μοδίστρα της (εγγονή της είναι) για τη νέα ενδυματολογική αμφίεση της... Διότι βαρέθηκε τα λευκά ...ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ σταθερά...

Κατά τις πληροφορίες μας ...ως γνωστόν η μανδάμ Βαρδινογιάννη, σταθερή μας φασουλάδα στην τηλεοπτική ενημέρωσή μας, εσχάτως ασχολείται  ως πρέσβειρα της (Μ)- ΟΥΝΕΣΚΟ και για τα γλυπτά του Παρθενώνα που σούφρωσαν οι κατσικοκλέφτες Βρετανοί! 

Δεν είναι κακό. ΄Ομως, γιατί η κ. Βαρδινογιάννη...Μαριάννα ... δεν βγάζει κιχ για αυτόαυτό που έχουμε προτείνει εδώ και 2 χρόνια και την πρότασή μας την έχει στο γραφείο; ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ είναι η ιδέα μας και την έχουμε καταθέσει στην κα Βαρδινογιάννη για να την υποστηρίξει, αλλά τσιμουδιά από την ίδια!!!
Φαίνεται πως, λόγω καταγωγής δεν πιάνει το μήνυμα... ε, τι να κάνουμε; Συμβαίνουν και τέτοια ...τροχαία στους  τζούφιους CELEBRITIES!

( Για να μάθετε τι είναι αυτό το μνημείο Η ΕΛΛΑΣ, θα βρείτε ειδική ενότητα σχετική κάτω από τον τίτλο της ιστοσελίδας αυτής (Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ-Παγκόσμιας κληρονομιάς)!

Ποιό είναι πιο δυνατό, τα μάρμαρα ή το ΜΝΗΜΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ;
Μην θορυβείστε... Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είναι μεγάλου πνευματικού εύρους... ΞΕΡΕΙ τι κάνει! ΄Αλλωστε καθ΄εκάστην την απολαμβάνουμε ως πατσά.. στη TV..(ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ ΠΑΤΣΑΣ, ψιλοκομμένςο ή χοντροκομμένος γράφανε στις ταμπέλες τους τα φημισμένα πατσατσίδικα της ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ), σε βαθμό να έχουμε ...αφθονον διούρηση... με σκορδοστούμπι!

Αλήθεια, ποιός είναι ο μακιγέρ της; Ενώ είναι ωραία γυναίκα,  έχει μεταβάλλει με τα πασαλειψατέρια  του το πρόσωπό της, σε μάσκα!  
-- Αμάν ρε Μαριάννα , ούτε αυτό βλέπεις; Τώρα, δε που ο Σαμαράς θέλει να σε κάνει και Πρόεδρο μεταμορφώσου επειγόντως!!!

4 σχόλια:

  1. ΕΜ , ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ;

    ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΣΤΟ MEGA ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ........!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to πisteuw Auto pou grafw einai kalos anthrwpos i marianna min tin adikitai toso re boys xodeuei polla Money gia childrens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ CHILDREN ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΞΟΔΕΥΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sosta xechasa na to grapso gia proedros den kanei kai sigoura echoyn kai alloi Money alla eine tsigoynides egw eipa apla na min tin adikoyme sorry

    ΑπάντησηΔιαγραφή