Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Η Αστυνομία Χολαργού λέει πως δεν είναι αρμοδιότητά της αλλά είναι αποκλειστικό θέμα του δήμου, η περίπτωση του αστέγου έξω από το Μετρό Χολαργού! 
Ο άστεγος, όχι μονο παραμένει επί μεγάλο διαστημα έξω από τη στάση Μετρό αλλά απ'όσο πληροφούμαστε δεν το κουνάει με τίποτε από το σημείο γιατί του...αρέσει! Ίσως έχει βρει την...βολή του, συγκινώντας τους περαστικούς που του αφήνουν την βοήθειά τους αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή! Μάλιστα, λέγεται ότι τον έχουν μεταφέρει σε νοσοκομείο ή προσπάθησαν να τον βάλουν σε άσυλο αλλά ο ίδιος επέστρεψε πάλι στο γνώριμο σημείο του, στήνοντας τις χαρτοσακούλες του και την...περιουσία του για να κοιμάται και να επαιτεί! 
Κάτοικοι-δημότες επικοινώνησαν με την εφημερίδα μας και ζήτησαν από τον Δήμαρχο και τον κ. Αυγυρόπουλο να μεριμνήσουν για το πρόβλημα! 

4 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ,ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑ,ΤΟ 2030 ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ.
    ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΣΤΕΓΟΣ ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ .
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
    ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΩΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΣΤΕΓΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΕΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάντε πλάκα,όμως οι μεταδοτικές αρρώστιες δεν είναι αστείο.Δεν λέω ότι φταίει ο άμοιρος,αλλά καλό είναι να μην υπάρχουν τέτοιες εικόνες,γιατί τότε,κάτι είναι σάπιο στο ΄΄βασίλειο της Δανίας΄΄ η, στο ΄΄βασίλειο της ανίας΄΄ ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστά! Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να θίξει το θέμα. Είναι ντροπή για τον Χολαργό αυτή η αποκρουστική εικόνα στην είσοδο του Μετρό. Ας μεταφερθεί ο άνθρωπος σε ένα ίδρυμα. Ο χώρος του Μετρό είναι ο πλέον ακατάλληλος για φιλοξενεία αστέγων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή