Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ!

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις πρώτες στιγμές αμέσως μετά την τραγωδία στην Εγνατία Οδό βλέπει το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τις πρώτες εικόνες αμέσως μετά την θανατηφόρα καραμπόλα που προκάλεσε με την νταλίκα του ο Ρουμάνος οδηγός.

Η νταλίκα ακόμη φλέγεται, στην άσφαλτο βρίσκονται τραυματισμένοι άνθρωποι, ενώ όσοι δεν τραυματίστηκαν προσπαθούν να απεγκλωβίσουν από τα αυτοκίνητα, οδηγούς και επιβάτες.
Την ίδια ώρα εξιτήριο πήραν εννέα από τους 30 πολυτραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν χθες στο νοσοκομείο της Βέροιας, μετά το τραγικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό. Οι τρεις από αυτούς αντιμετωπίστηκαν στην Ορθοπαιδική και οι έξι στη Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.
«Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική δύο άτομα με κατάγματα στα άκρα, σε καλή κατάσταση είναι και ένας νεαρός που διακομίστηκε στη Χειρουργική Κλινική, ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση ενός 76χρονου με πολλαπλά κατάγματα και στα δύο πλευρά και θλάση του μεσεντερίου, ο οποίος χειρουργήθηκε μετά τα μεσάνυχτα» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Χειρουργικής και της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Βέροιας Χαράλαμπος Δεμερτζίδης.


paradrasi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου