Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! 143 ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!!

Σαρωτική αναμένεται η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εθνικές εκλογές σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση που διενέργησε ο καθηγητής στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Επαμεινώνδας Πανάς και την οποία παρουσίασε το makeleio.gr και η διδικτυακή εκπομπή MAKELEIO 5. 
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει διαφορά υπεροχής 9,5 ποσοστιαίων μονάδων από τη Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 31%, η Νέα Δημοκρατία 21,5% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 9,5%, το Ποτάμι 6,7%. το ΠΑΣΟΚ 6,2%, το ΚΚΕ 5,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3%, ενώ η ΔΗΜΑΡ μένει εκτός Βουλής με 0,7%.

Με βάση τα ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει 143 έδρες, η Νέα Δημοκρατία 64, η Χρυσή Αυγή 28, το Ποτάμι 20, το ΠΑΣΟΚ 19, το ΚΚΕ 17 και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 9.

Με βάση αυτές τις ενδείξεις, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος θα τρενάρουν όσο μπορούν τις εκλογές ενώ είναι πολύ πιθανόν να καταργήσουν και το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα ώστε να ανακόψουν το δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ πος την εξουσία.

5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΤΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ.
    ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.
    ΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ .
    ΜΙΛΑΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΖΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 72 ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ .

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ , ΚΑΙ 200 ΔΟΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ 132000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΩΝ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩ ΣΥΝ 21000 ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΑ 150000 ΕΥΡΩ.

    150000 ΑΠΟ ΧΑΜΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΦΟΡΟΥΣ ΚΛΠ.

    150000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ .

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

    ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΩ .

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ.ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΕΜΕΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ?ΑΧ ΠΟΥ ΞΕΠΕΣΑΜΕ...ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπου 'σκύλα' σαμαροβενιζέλοι και όπου 'χάρυβδη' το ισλαμοτσιπρέικο και από πίσω έρχονται οι σφαλιαροκασίδες,ακολουθεί ο ποταμοπέστροφας και στο τέλος οι 'όσα παίρνει ο άνεμος κ το δρεπάνι'...αντε γεια ρε,πάω μετανάστης.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΤΕ Η ΣΚΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΟΥΤΕ Η ΧΑΡΥΒΔΗ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ,ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκάσε κοντέ,θα σε σώσω!!! Α,ρε Μιχαλάκη,είπες να φας ένα αρνί και σε έφαγε αυτό!!! Μαυρογιαλούροι πολιτικοί,δεν θα προλάβετε να την κοπανήσετε.Γκόρτζοι και Μαντάδες και Ζάβαλοι!!!!!!!~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή