Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΘΕΝΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ! ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ!!!

Ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Σαμαρά, Ε. Βενιζέλος είναι ο ένοχος της καταστροφής των ομολογιούχων του Δημοσίου. Διαβεβαίωνε αδιαλείπτως τους επενδυτές των ομολόγων Δημοσίου ότι οι αποταμιεύσεις ...

τους δεν διέτρεχαν κανένα κίνδυνο και δεν θα υπόκειντο στο «κούρεμα» του PSI! Απέκρυψε όμως ότι προηγουμένως είχε δεσμευτεί στον Γιούνκερ, τον Όλι Ρεν και τους άλλους της Ε.Ε. ότι θα καρατομούσε όλες τις οικονομίες που είχαν επενδύσει χιλιάδες μικροεπενδυτές σε κρατικά ομόλογα του δημοσίου! 
Η απάτη του κ. Βενιζέλου σε βάρος των 15.000 περίπου επενδυτών σε ομόλογα του Δημοσίου, όπως φαίνεται ήταν προσχεδιασμένη. Όταν ερχόταν στην Ελλάδα, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης έβγαινε στα κανάλια και στη Βουλή, μοιράζοντας αφειδώς εγγυήσεις και υποσχέσεις ότι δεν θα θίγονταν τα κρατικά ομόλογα μέχρι 100.000 ευρώ από τις επενδύσεις των φυσικών προσώπων, ενώ στην Ευρώπη είχε δεσμευτεί για τα ακριβώς αντίθετα: Για τον σφαγιασμό τους! 

Μετά από λίγο, μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά “κατακεούργησαν” τις οικονομίες των ομολογιούχων και τους κατέστρεψαν οικονομικά. 
Από τότε 17 μικροομολογιούχοι αυτοκτόνησαν! Δεν θέλει ερώτημα για το ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί του απονενοημένου διαβήματός τους. 
Η κυβέρνηση Σαμαρά, αν και είχε δεσμευτεί ότι θα αποκαθιστούσε τους ομολογιούχους δεν έκανε απολύτως τίποτε! 
Οι πολύπαθοι ομολογιούχοι άρχισαν να βγαίνουν στους δρόμους, να...κράζουν τον τότε Πρωθυπουργό (πάνω φωτό) και να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη για να βρουν το δίκιο τους. Η Ελληνική Δικαιοσύνη απέρριψε την προσφυγή τους αποφαινόμενη ότι...καλώς έγινε η αρπαγή των αποταμιεύσεών τους, χάριν του...δημοσίου συμφέροντος! Οι ομολογιούχοι προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Στο μεταξύ, η νέα ελληνική κυβέρνηση, διά της κας Βαλαβάνη δεσμεύτηκε ότι θα αποκαταστήσει την κατάφωρη αδικία που έχουν υποστεί 15.000 οικογένειες μικροομολογιούχων του Δημοσίου. 
Κυρία Βαλαβάνη, ο ελληνικός λαός περιμένει, απαιτεί από σας και την κυβέρνηση να φανείτε συνεπείς και να μην επαναλάβετε την προδοτική στάση της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου! 

3 σχόλια:

  1. Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ , ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ,ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΡΤ ΚΛΠ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ . ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 100.000€ ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι επίσης αλήθεια ότι πολλές από τις νομοθετικές ενέργειες της κυβέρνησης είναι πιθανό να ακυρωθούν σε δεύτερο χρόνο (ως "μονομερείς") , ωστόσο η κ. Βαλαβάνη θα έπρεπε να έχει προχωρήσει το θέμα, εφόσον η τροπολογία είναι ήδη έτοιμη. Εάν ο Σαμαράς αθέτησε μια υπόσχεση και τον καταδικάσαμε γι αυτό ως οφείλαμε, ο ΣΥΡΙΖΑ που υπέβαλε τροπολογία ως αντιπολίτευση, εάν κωλυσιεργήσει, θα βρεθεί πολύ περισσότερο εκτεθειμένος απέναντί μας. Θα πρέπει ο Σύλλογος να πιέσει μέσω του κ. Χρυσόγονου ο οποίος διαθέτει διπλή ιδιότητα ως Ευρωβουλευτής και δικηγόρος μας, ώστε να προχωρήσει η κυβέρνηση ΑΜΕΣΑ στη ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ της τροπολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή