Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟ 2006 ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ!

To ημερολόγιο έγραφε 23 Μαΐου 2006!
Ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος F-16 συγκρούστηκε με τουρκικό F-16 στο Αιγαίο, νοτιοανατολικά της Καρπάθου, κατά τη...
διάρκεια της διαδικασίας αναχαίτισης του τουρκικού αεροσκάφους. Ο Τούρκος πιλότος διασώθηκε, ο Έλληνας  σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης χάνει με τραγικό τρόπο της ζωή του!
Αλήθεια…. Θυμάστε τι έκανε τότε ο Γιώργος Κουμουτσάκος…
Υπενθυμίζουμε:
O Κουμουτσάκος υπηρετεί ως εκπρόσωπος τύπου στο Υπουργείο Εξωτερικών. Υπεξ είναι την περίοδο 2006 η Ντόρα Μπακογιάννη!
Από το κλιματιζόμενο γραφείο του στο νεοκλασικό της οδού Βασίλης Σοφιας τοτε ο ΔΑΡΜΕΝΟΣ θα δηλώνει…
«Οι ελληνικές Αρχές ενήργησαν όπως πάντα με άκρα υπευθυνότητα και με γνώμονα την ασφάλεια της διεθνούς αεροπλοΐας και την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει να εφαρμόζει την πρακτική αυτή τόσο σε πολιτικό όσο και σε πρακτικό πεδίο.
»Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι στις διμερείς μας σχέσεις με την Τουρκία επιβάλλονται συμπεριφορές οι οποίες ενισχύουν την καλή γειτονία και θα βοηθήσουν επίσης την ευρωπαϊκή πορεία της γειτονικής μας χώρας».
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ:  Ακόμα τρέμουν οι Τούρκοι….
http://www.makeleio.gr

4 σχόλια:

  1. Έβαλε την ουρά του στα σκέλια του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάπες ρε, μάπες... έτσι για να θυμούνται τι έχουν ψηφίσει οι καραγκιόζηδες, αν και αυτός φαίνεται αμετανόητος, γιατί μετά τις καρπαζιές αναρωτιόταν γιατί του την ''πέσανε'' και του ρίξανε τις σφαλιάρες του, που ειρήσθω εν παρόδω, ήταν όλες δικές του. Φαίνεται ό,τι δεν έχει ''ακούσει'' για τις χιλιάδες αυτοκτονίες, για τα δύο εκατομμύρια άνεργων, για τα πεινασμένα ελληνόπουλα, για τις χιλιάδες κατεστραμμένες επιχειρήσεις και την απόγνωση των νοικοκυραίων που τους ''βγάζουν στο σφυρί'' το σπίτι...και όλα αυτά γίνονται, γιατί αυτός και τα άλλα σκουλίκια της βουλής ψηφίζουν τις ''κάλτσες τους'' και θεωρούν ό,τι μας ''σώνουν'' και από πάνω..!
    Τηρουμένων των αναλογιών, για τα κακουργήματα που έχει διαπράξει, δεν είναι τίποτα οι λίγες κατραπακιές που εισέπραξε, να είναι και ευχαριστημένος ο ''δαρμένος'', γιατί όπως το πάνε θα έρθουν και χειρότερα για όλους τους !!!
    Εμείς ήδη ζούμε τον εφιάλτη και την βαρβαρότητα που μας επέβαλλαν, καιρός και για δαύτους, να δουν την ''γλύκα''.
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν τολμήσουν οι αλήτες να αρπάξουν σπίτια Ελλήνων πρέπει να γίνει Γενικός Ξεσηκωμός . Να μην μπορούν να κρυφτούν πουθενά τα καθάρματα οι πολιτικοί και ειδικά τα καθάρματα του ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ . Συριζαίοι θα σας φάμε ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ . ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ της Γ...... αριστεράς θσ έρθει η ώρσ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ . ΝΕΜΕΣΙΣ . ΟΡΓΗ . ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά, σκεφτείτε πόσα θα πληρώσει για να επισκευάσει το σακάκι. Αν και νομίζω οτι βγήκε BLR !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή