Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ!

Διαβάστε τι γράφει σε επιστολή-βόμβα που έστειλε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές η Βενετία Κάντζια, προς τον τότε υπουργό Οικονομικών, τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Υπ. Οικονομικών και άλλους αρμόδιους φορείς στους οποίους αποκαλύπτει όλο το έγκλημα που έχει συντελεστεί σε βάρος της χώρας μας. Τα ντοκουμέντα είναι εκπληκτικά. Σήμερα δημοσιεύουμε μόνο ένα μικρό μέρος. Θα πάθετε σοκ...

Η υπογραφόμενη αιτούσα , διαμαρτυρόμενη και δηλούσα, έχοντας συνειδητά υπ' όψιν το Σύνταγμα του 1975 της Πατρίδας μου της Ελλάδος και έχοντας κατανοήσει ότι σύμφωνα με αυτό και με:
  το άρθρο 1, παρ. 2. : ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ,
   την παρ. 3. του ιδίου άρθρου: ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ

Δ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,
     το άρθρο 2, παρ. 1.:Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ,
     την παρ. 2. του ιδίου άρθρου: Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ
ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
Και επειδή ο Καταστατικός αυτός Χάρτης, αφορά και εμένα προσωπικά, ως Ελληνίδα Πολίτη αυτής της Χώρας, απευθύνομαι σε εσάς κύριε Έφορε για να σας εκθέσω τα κάτωθι:
ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
Και επειδή ο Καταστατικός αυτός Χάρτης, αφορά και εμένα προσωπικά, ως Ελληνίδα Πολίτη αυτής της Χώρας, απευθύνομαι σε εσάς κύριε Έφορε για να σας εκθέσω τα κάτωθι:
Κύριε Έφορε:
Τον τελευταίο καιρό συνεχώς ακούμε ότι η φοροδιαφυγή πρέπει να παταχτεί και βεβαίως έτσι πρέπει να γίνει, πλην όμως διαμαρτύρομαι εντόνως διότι, άνθρωποι νοικοκυραίοι, άνθρωποι καθημερινοί, άνθρωποι του μόχθου και άνθρωποι που δυστυχώς λόγω της οικονομικής κρίσης χάνουν τις περιουσίες τους, τις εργασίες τους, την οικογένεια τους ακόμη και συγγενείς τους από αυτοχειρία, κατηγορούνται ΑΔΙΚΩΣ σαν «μπαταχτσήδες» από το επίσημο κράτος, όταν όλοι αυτοί οι παρασιτικοί ... που πραγματικά τα «φάγανε/αρπάξανε» (με ιδιαιτέρως γνωστά για την ώρα, ... την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, την υπόθεση Μαντέλη, τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών με τις μίζες, το μέγα σκάνδαλο Siemens, την κακουργηματική απάτη με τα CDS & το Τ Τ - Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και φυσικά την «περίφημη» Ανα - -κεφαλαιοποίηση, που αποτελείωσε την Ελληνική οικονομία !!! , φέρουν ακόμη πολλοί από αυτούς τον τίτλο «κύριος» και ζουν στο απυρόβλητο, ενώ ταυτόχρονα και ανελέητα βάλλονται δυστυχώς από το ίδιο το κράτος τους (που βασίζεται σε αυτούς), οι μόνοι που δεν θα έπρεπε να βάλλονται, δηλαδή οι παραγωγικές τάξεις της Χώρας !!!
Έτσι πολύ εύλογα, γεννιέται το πραγματικό ερώτημα σε όλους εκείνους τους ταλαιπωρημένους και αδικημένους ανθρώπους (που έχω την Τιμή να ανήκω και εγώ) και που κατηγορούνται δολίως, φέροντας αδίκως τον εξευτελιστικό κρατικό χαρακτηρισμό του «μπαταχτσή», επειδή πλέον αδυνατούμε να πληρώσουμε τα εξωφρενικά και αδικαιολόγητα ποσά που μας ζητούνται και που ουδέποτε τα «φάγαμε μαζί ...» και τελικά το ερώτημα που διαμορφώνεται είναι: «Είμαι εγώ ο «μπαταχτσής» ή το κράτος είναι ο "προστάτης" μου???» - Μέχρι εδώ λοιπόν, η παράνομη και αντισυνταγματική μνημονιακή κοροϊδία!!!
Και όλα αυτά, ενώ υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό, δικογραφία σε εκκρεμότητα για εσχάτη προδοσία κατά της πλειονότητας μελών της τέως κυβέρνησης (συμπεριλαμβανόμενου του τέως Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια !!!) και πολλών βουλευτών, ενώ όλοι οι 300 της βουλής, έχουν μηνυθεί εκ νέου για την επιχειρούμενη συγκάλυψη της εσχάτης προδοσίας ! Η εσχάτη προδοσία είναι πολιτικό αδίκημα, σε βαθμό κακουργήματος και είναι συνεχές, δηλαδή δεν παραγράφεται ποτέ και υποχρεωτικά θα δικαστεί , έστω και μετά την απελευθέρωση της Χώρας (Άρθρο 120 παρ.3 του Συντάγματος - που επισυνάπτεται στην :
Παραπομπή 9 παρακάτω, ΠΚ 137 παρ.3, ν. 1500/1984, σχετικό και το άρθρο 3 παρ.2 του ν.3126/2003 και απόφαση 684/1975 Ολομέλειας του Αρείου Πάγου).
Είναι δε γνωστό, ότι για τους εν λόγω υπόδικους, που προς ενημέρωση σας είναι η πλειοψηφία των βουλευτών της προηγούμενης βουλής, έχει διαβιβαστεί δικογραφία στην βουλή (από ένα σύνολο 151+ δικογραφιών που διαβιβαστήκαν στην βουλή και παρανόμως βάση του κανονισμού της βουλής δεν ανακοινωθήκαν όλες - παρά μονάχα μια, ενώ οι συνολικές σχετικές μηνύσεις σήμερα {το κείμενο αυτό αναθεωρήθηκε την 20/7/2014} είναι κοντά στις 30,000, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ποτέ, πόσες από αυτές παραμένουν στα συρτάρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης και
τάχα καθυστερούν ... ), έχει ανακοινωθεί επισήμως από βήματος βουλής την 24-11­2011, από τον τέως ΣΤ' αντιπρόεδρο της βουλής κ. Βαϊτση Αποστολάτο στο 34ο λεπτό της συνεδρίασης (δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

έχει μάλιστα, καταγραφεί στα πρακτικά της ολομέλειας της βουλής εκείνη την ημέρα:
(σελ. 1985, ΙΓ' Περίοδος, Σύνοδος Γ', Συνεδρίαση ΛΕ' - δείτε τα επίσημα πρακτικά εδώ:
και όμως, από τότε δεν έχει γίνει τίποτα, δηλαδή ΔΕΝ έχει συσταθεί το ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ που προβλέπεται, ενώ το γεγονός έχει αποσιωπηθεί πλήρως από τα ΜΜΕ, ένα γεγονός που προκλήθηκε από την τέλεση του χειρίστου είδους κακουργήματος, αυτό της εσχάτης προδοσίας και που μάλιστα ΔΕΝ παραγράφεται ποτέ, μέχρι να εκδικαστεί !!!
Τέλος, το χειρότερο όλων είναι ότι όλοι αυτοί οι υπόδικοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΗΣ, δηλαδή ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ προηγούμενης ΒΟΥΛΗΣ, ο τέως ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ο τέως ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ακόμη και σήμερα, κυκλοφορούν ελεύθεροι προστατευόμενοι από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών ν.3126/2003 και του άρθρου 86 του Συντάγματος (δηλαδή αυτών ΤΩΝ ΔΥΟ που με ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ, οι ίδιοι φρόντισαν να φτιάξουν και να ψηφίσουν, λίγο πριν την διάπραξη της εσχάτης προδοσίας), παραμένουν δε ετσιθελικά και κάποιοι εντολείς του Δημοσίου, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ είναι έτοιμοι να «βιάσουν» ακόμη μια φορά το Σύνταγμα, προχωρώντας σε αναθεώρηση του. Αναθεώρηση που αναμφίβολα θα τους βοηθήσει στο να «κουκουλώσουν» το κακούργημα που διαπράττουν και να εξαφανίσουν πλέον το όποιο Ανθρώπινο Δικαίωμα έχει παραμείνει όρθιο !!! Διότι, το πραγματικό ζητούμενο για αυτούς, είναι να χάσουμε όλοι εμείς την Ανθρώπινη «ταυτότητα» μας και να παραχωρήσουμε σε αυτούς την Ψυχή μας !!! Και διότι Αναθεώρηση του Συντάγματος αυτή τη δεδομένη στιγμή και εν όσο παραμένουμε σε αυτή τη συγκεκριμένη Ε.Ε., θα σήμαινε οριστική κατάλυση και κατάργησή του, ως καταναγκαστικά απαραίτητο προαπαιτούμενο στα πλαίσια της παράνομης ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ,!
Και επειδή το πρόβλημά μας δεν είναι μόνο οικονομικό, όπως κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν και αποπροσανατολίσουν από τα βαθύτερα αίτια της τραγικής κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, θα πρέπει να τονίσουμε ότι το οικονομικό πρόβλημα είναι το " απαραίτητο εργαλείο " που έχουν δώσει στα χέρια των οικονομικών υπηρεσιών της Χώρας, το " σκοινί" να πούμε που θα πρέπει να σφιχτεί στο λαιμό όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων (πλην των δικών τους βέβαια) και μέχρι της τελικής τους πτώσης και παράδοσης της περιουσίας τους, στους τοκογλύφους των καρτέλ. Γιατί αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος που έχει ανατεθεί
στις οικονομικές υπηρεσίες και που η όποια περαιτέρω " υπακοή" στους ανωτέρους σημαίνει τη συμμετοχή στο έγκλημα που συντελείται και που θα φέρει μια μέρα και αυτούς ΑΠΑΝΤΕΣ αντιμέτωπους με την οργή του κυρίαρχου -εργοδότη Λαού. Αυτού του κυρίαρχου Λαού - και μην το ξεχνάτε - και δικού σας εργοδότη - που πλέον βλέπει και κατανοεί τη βαθειά εθνική προδοσία στην οποία ως συνένοχοι μετέχουν και αδιάντροπα τον οδηγούν είτε στην αυτοκτονία, είτε στην απόλυτη δυστυχία, ανέχεια, πείνα, στέρηση και απελπισία, στην κατάσχεση του σπιτιού του, είτε στη μετανάστευση, αλλά πάνω από όλα αυτά στην προδοτική παράδοση της αγαπημένης Πατρίδας μας σε ξένα εγκληματικά χέρια.
Γι αυτό θα πρέπει να περιλάβουμε εδώ κάποια ανάλυση του όλου προβλήματος -μέρος του οποίου είναι το οικονομικό εργαλείο - με τη βαθύτερη ελπίδα της μικρής μου προσφοράς, στο να βοηθηθούν όσοι/όσες από τους δημόσιους λειτουργούς έχουν συνειδητά ή όχι παγιδευτεί στο δήθεν υπηρεσιακό τους χρέος να εκτελούν πιστά τις εντολές των προϊσταμένων τους , θυμίζοντάς τους το πρώτο και κύριο χρέος τους: αυτού, του σεβασμού και πίστης προς το Ελληνικό Σύνταγμα και τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό που τους έχει αναθέσει ( και που τους πληρώνει αδρά!) την αποστολή αυτού του λειτουργήματος.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την Ε.Ε. και τη Συνθήκη της Λισσαβόνας που αναφέραμε πιο πάνω, που με βεβαιότητα, μας εξηγεί πολλά ( αν όχι όλα! ) από αυτά που κακώς αναγκαζόμαστε τώρα να αφήνουμε να μας τρομοκρατούν, εξευτελίζουν και καταργούν. Ίσως να μην είχαμε φτάσει σε αυτό το έσχατο σημείο εάν όλοι/όλες εμείς, ενδιαφερόμαστε πιο πολύ για τα κοινά, διαβάζαμε επιμελώς αυτά τα περισπούδαστα που μας έφερναν από τις Βρυξέλλες και δεν πιστεύαμε τυφλά τους χρυσοπληρωμένους ( από εμάς τους ίδιους! ) εκπροσώπους μας και την ανιδιοτέλειά τους.

Η ΣΥΝΘΗΚΗ λοιπόν της Λισσαβόνας, είναι ένας :

ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΟΣ:     ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΣ!
1.   ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
ΟΙ ΝΑΖΓΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ, των PAUL ANTHONY TAYLOR, ALEKSANDRA NIEDZWIECKI, MATTHIAS RAT H και AUGUST KOWALCZYK, σελ. 69,
μελέτη η οποία έχει κατατεθεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.
Τη θέση της μελέτης αυτής, για το ότι δηλ.: η Συνθήκη της Λισσαβόνας είναι ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, επιβεβαιώνουν και μια σειρά άρθρων, κάτω από το γενικό τίτλο:
2.   ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
DO YOU KNOW THE TRUTH ABOUT THE EU?
του Άγγλου DAVID NOAKS
3. ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: " ΟΧΙ! ΜΙΑ " ΆΛΛΗ ΕΥΡΩΠΗ " ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΥΝΑΤΗ!

Σαν Επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα

Κείμενο του Raoul Marc Jennar, Βέλγου καθηγητή,
Posted by olympiada στο Μαΐου 17, 20154.
4.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
French Referendum = Γαλλικό Δημοψήφισμα Five Reasons to Vote Against the European Constitution Πέντε Λόγοι στην Ψήφο Ενάντια στο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ by Raoul Marc Jennar Voltaire Network | 19 May 2005 ++ https://olvmpiada.files.wordpress.com/2015/05/wpid-20150517111506.jpg

5.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης ++ http://www.nikosxeiladakis.gr
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Austrittsgrunde von A-Z = Λόγοι Εξόδου από το Α-Ω.
Προ των πυλών και το δημοψήφισμα στη Μ. Βρετανία , επίσης για έξοδο από την Ε.Ε. Στη Γερμανία τα κινήματα πολιτών και γνωστοί και επώνυμοι καθηγητές, απαιτούν και προωθούν το ίδιο. Κάτι έχουν καταλάβει αυτοί φαίνεται.   Εμείς όμως επιμένουμε.... Γιατί;;
Στην ουσία λοιπόν, η Συνθήκη αυτή, ως αποκορύφωμα όλων των προηγούμενων και εξ ίσου παράνομων Συνθηκών, αποτελεί το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΡΤΕΛ και όχι της Ένωσης των 27 Ευρωπαϊκών Κυρίαρχων, Ελεύθερων και Ανεξάρτητων Κρατών όπως έχουν προσπαθήσει να πείσουν τους λαούς ότι είναι και που με το έτσι θέλω των εντεταλμένων γραφειοκρατών των Βρυξελλών τους έχει επιβληθεί, πάντα σε πλήρη άγνοια και εν απουσία των ίδιων των λαών που έτσι ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ και ΒΙΑΙΑ καθυποτάσσουν. Και που επί πλέον, στο άρθρο 10Α/παρ.η, αυτής της Συνθήκης ρητά και καθαρά αναφέρεται ως ένας από τους κύριους στόχους , η " προώθηση διεθνούς συστήματος που θεμελιώνεται στην ενισχυμένη πολυμερή συνεργασία και τη χρηστή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:
6. ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
++ ΦΕΚ 129Α/3.Ιουλίου 2008/Νόμος υπ'αρ.3671, σελ. 2310.

ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ....
Και βέβαια είναι πολλά τα άρθρα αυτής της Συνθήκης/Συντάγματος, που αλυσοδένουν τη χώρα μας στο άρμα της δικτατορίας των καρτέλ των Βρυξελλών, που περιορίζουν τις κινήσεις της οποιασδήποτε κυβέρνησης έχουμε - κυρίως και ειδικότερα - από την ημέρα κύρωσης της Συνθήκης από τη Βουλή των Ελλήνων και που αποτελούν το αποκορύφωμα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΩΝ που έχουν προηγηθεί και που σταδιακά μας έχουν μεταβιβάσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στους αυτό-διοριζόμενους διαχειριστές, εξουσιαστές και εκτελεστές μας των Βρυξελλών. Τοιουτοτρόπως, θα πρέπει να συμφωνήσουμε, π.χ. με τον DAVID NOAKS, ο οποίος δηλώνει κατηγορηματικά ότι όλες οι μετά την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβόνας κυβερνήσεις των κρατών - μελών της Ε.Ε., είναι παράνομες και φυτευτές, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.   για τη ζωή και επιβίωση των Λαών και των Πατρίδων, άρα και της δική μας ζωής, της ζωής των παιδιών μας και της δικής μας Πατρίδας, αλλά και τον εκ των πραγμάτων αποκλεισμό, ίδιας και ανεξάρτητης πολιτικής και αποφάσεων ενός κράτους μέλους της Ε.Ε., προς το συμφέρον του λαού του. Ως εκ τούτου, είναι κατανοητό πλέον ότι όλες οι αποφάσεις

μας και σε όλους τους τομείς, έρχονται έτοιμες από τις Βρυξέλλες και σε εμάς φαίνεται να απομένει μόνο το " θέατρο " των δήθεν σκληρών διαπραγματεύσεων, συμβιβασμών, υποχωρήσεων κτλ. κτλ... για να καταλήξουν στο τέλος όλα, σε έναέναένα ν προφανώς "κατοχικό νόμο" και την προδοτική εντολή στο Εθνικό Τυπογραφείο για την έκδοση του αναγκαίου και περισπούδαστου ιστορικού ΦΕΚ κατοχύρωσής τους.
η συνέχεια σε επόμενη ανάρτηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου