Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΦΙΛΗ: "ΝΙΚΟ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟ"! ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

Πριν από 2 περίπου εβδομάδες ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" ο υπουργός Παιδείας Φίλης. 
Στο στούντιο της εκπομπής βρισκόταν και ο εκδότης της εφημερίδας "Ποντίκι", Αντώνης Δελατόλας. Όταν η εκπομπή συνδέθηκε με το γραφείο του υπουργού, ο Α. Δελατόλας αντί να κρατήσει τα προσχήματα....


και τις αποστάσεις, άρχισε να μιλάει στον Φίλη λες και ήταν φιλαράκια! "Νίκο, γεια στου Νίκο..."
Ο Φίλης αντιθέτως, κράτησε τις αποστάσεις και απευθυνόταν στον εκδότη του Ποντικιού στον πληθυντικό, ώσπου το...έπιασε το μήνυμα ο Δελατόλας και το...γύρισε κι αυτός στον πληθυντικό! 
Σημασία δεν έχει αυτό, αλλά το ότι δημοσιογράφοι-εκδότες είναι...κώλος και βρακί με τα πολιτικά λαμόγια! Άντε μετά να περιμένεις από τον Δελατόλα και την εφημερίδα του να κάνει αντιπολίτευση ή να τσακίσει τον ανθελληνικής νοοτροπίας Φίλη. Άντε να περιμένεις από τον Δελατόλα να καταγγείλει τους Εφιάλτες της χώρας σαν τον Φίλη. Όταν ακούς και βλέπεις τον Δελατόλα να λέει "Νίκο, γεια σου Νίκο" δείχνοντας τόσο ξετσίπωτα πως είναι κώλος και βρακί με τον Φίλη, καταλαβαίνεις γιατί έχουμε φτάσει ως εδώ. Δημοσιογράφοι, καναλάρχες και εκδότες εφημερίδων έστρωσαν το χαλί στα πολιτικά λαμόγια!

3 σχόλια:

  1. Ο Δελατολας με το εντυπο Ποντικι πηρε τα λεφτα της αρκουδας απο την Proton bank.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρουφιάνος και Κοπρόσκυλο των τοκογλύφων ο Δελατόλας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή