Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

Είναι τα πιο βρώμικα πολιτικά υποκείμενα που έχουν εμφανιστεί στον τόπο! Ήρθαν να καταστρέψουν τον τόπο, να διασύρουν τον ελληνικό...


λαό, να διαφθείρουν την ιστορία του τόπου, τα ιερά και όσια αυτού του λαού. Με την οικονομική καταστροφή που φέρουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, αλλάζουν και την ιστορία μας. Ο Φίλης λέει ευθαρσώς ότι δεν υπήρξε καμία γενοκτονία των Ποντίων, το Μαξίμου τον καλύπτει λέγοντας ότι εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του! Αυτός ο Φίλης, είναι πολιτικό τρωκτικό που τον έχουν βάλει μπροστά για να κάνει τη βρώμικη δουλειά: να επιτεθεί στην Ορθοδοξία και την ιστορία της Ελλάδος. 
Στο ΣΥΡΙΖΑ, θυμηθείτε το, είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν την ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια! 
Πρόκειται για δόλιο κόμμα! Συντίθεται από πολλά πολιτικά καθάρματα! 

3 σχόλια:

  1. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι πρέπει νσ γρσφουμε σχόλια και άρθρσ στην Πατριωτική Ιστοσελίδα του Μάκη Βρσχιολίδη ειδικά τώρα που η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ θσ ξεριζώσει κσι τους ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λίπος έφθασε στον εγκέφαλο...δυστυχώς η ''ζημιά'' είναι μη αναστρέψιμη και η εγκεφαλική μαλάκυνση, καλπάζουσας μορφής. Η επιστήμη έκανε ότι ήταν δυνατόν...από εδώ και πέρα ο ''ασθενής'' είναι στα χέρια του Θεού...αν και άθεος ο μπαγάσας !!!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή