Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΑΤΙΝΗ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΗ: "ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΦΙΛΗ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ"!

Με νέα αιχμηρά σχόλια στο twitter αντέδρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη σχετικά με τη γενοκτονία των Ποντίων.   Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επισήμανε ότι....


«οι αρνητές διεθνών εγκλημάτων νομιμοποιούν την επανάληψή τους», παραθέτοντας το παράδειγμα του Χίλτερ. «Ο Χίτλερ κόμπαζε το 1939: "ποιος θυμάται σήμερα τη γενοκτονία των Αρμενίων;», έγραψε.   Η κυρία Κωνσταντοποούλου σημείωσε «Η Αριστερά ιστορικά αντιπάλεψε τη λήθη κ τη διαστρέβλωση και υπερασπίστηκε το δικαίωμα των λαών στην ειρήνη, με αλήθεια κ δικαιοσύνη».   «Η άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων, όπως η άρνηση κάθε διεθνούς εγκλήματος και η "επιμέτρηση" της φρίκης, προσβάλλει τα θύματα κ τη μνήμη», έγραψε.    Κλείνοντας η πρώην πρόεδρος της Βουλής τις αναρτήσεις της στο  twitter για το θέμα σημείωσε: «Τελικά οι αντιναζιστικές κορώνες Φίλη ήταν μικροπολιτικής κατανάλωσης. Δεν μπορεί να μάχεσαι το φασισμό κ να απομειώνεις τη γενοκτονία». 

τίτλος δικός μας, πληροφορίες από defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου