Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΦΟΝΙΑΣ! ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΠΥΡΑΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΝΗΣΙΑ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Πρόκειται για κυβέρνηση-δολοφόνο! Σκοτώνει τις τελευταίες κοινωνικές ομάδες που κατά παράδοση στήριζαν την ελληνική οικονομία. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατ' εντολή των τοκογλύφων ισοπεδώνει τις....


μονάδες πρωτογενούς παραγωγής της χώρας (όσες έχουν απομείνει) και συγκεκριμένα τους αγρότες, την ελληνική φαρμακοβιομηχανία και τις αντίστοιχες μονάδες παραγωγής ελληνικής μπύρας! Με εξοντωτικούς φόρους (αύξηση του συντελεστή φορολόγησης) τους υποχρεώνει να βάλουν λουκέτο. Τα ελληνικά χωράφια θα ερημώσουν. Η όποια ελληνική παραγωγή υπάρχει και που θα μπορούσε να καταστήσει αυτάρκη την ελληνική οικονομία, θα καταργηθεί! Το ελληνικό λάδι, το κρασί μας, τα εσπεριδοειδή μας, η ελληνική πατάτα και ό,τι έχει απομείνει από ελληνική παραγωγή δεν θα υπάρχει σε λίγο. Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου θα υποχρεώσει τους Έλληνες να αγοράζουν ντομάτες από το Βέλγιο και λεμόνια από την Ιταλία! Το ίδιο θα συμβεί με τα ελληνικά φάρμακα και την ελληνική ζυθοποιία! 
Τα νησιά μας και ο τουρισμός τους, που θα ισοπεδωθεί λόγω λαθρομεταναστών, τώρα οι Τσίπρας-Καμμένος τον αποτελειώνουν με την αύξηση του ΦΠΑ! 
Οι δε μικρομεσαίοι επαγγελματίες, αυτοί που αποτελούσαν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, οδηγούνται σε λουκέτο μα την αύξηση του συντελεστή φορολόγησης στο 29% και προκαταβολή φόρου 100% για τον επόμενο χρόνο!
Τέλος, οι ιδιοκτήτες ακινήτων, είτε έχουν πάρει με δάνειο το σπίτι τους είτε είναι ιδιοκτήτες που θα φορολογηθούν με περισσότερους φόρους για τα ενοίκια που εισπράττουν, οδηγούνται στο να χάσουν το σπίτι τους ή να το ξεφορτωθούν ως ασύμφορο να το συνητήσουν. Ο στόχος είναι να παραδωθεί η ιδιωτική περιουσία στους τοκογλύφους!
Είναι κυβέρνηση εγκληματιών που εκτελούν εντολές των εχθρών της Ελλάδος! 

2 σχόλια:

  1. Μόνο οι αγρότες μπορούν να δώσουν λύση. Οι ναυτικοί με το που πάνε να αρχίσουν απεργία βγαίνουν οι Κρητικοί και κλαίνε οτι θα τους σαπίσουν οι ντομάτες τους. Τι ψάχνουμε λοιπόν να βρούμε αν δεν υπάρχει κατανόηση μεταξύ μας; Μόνο οι αγρότες να κλείσουν όλες τις λεωφόρους και να παγώσουν όλα μπορούν να δώσουν λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή