Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ! 5 ΝΕΚΡΟΙ! Η ΦΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Νέο ναυάγιο με πέντε νεκρούς σημειώθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ανοικτά της Σκάλας Συκαμνιάς.
Στην πλαστική βάρκα που κινδύνευε, και εντόπισε νορβηγικό σκάφος της δύναμης της Frontex, επέβαιναν 70 άτομα και είχε κατεύθυνση τις ακτές της βόρειας Λέσβου. Κατά τη διάρκεια επιχείρησης διασώθηκαν 62 οι....
οποίοι ενημέρωσαν ότι άλλοι οκτώ συνταξιδιώτες τους είχαν γλιστρήσει πάνω από τη βάρκα.
Αμέσως σήμανε συναγερμός, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν οκτώ άνθρωποι από τους οποίους τρεις εν ζωή και πέντε νεκροί. Πρόκειται για δυο άνδρες, μια γυναίκα και δύο παιδιά.
Νωρίτερα, σκάφος της Frontex είχε εντοπίσει λέμβο με περίπου 40 επιβαίνοντες, τους οποίους και περισυνέλεξε. Σύμφωνα με όσα είπαν οι διασωθέντες πρόσφυγες, μαζί τους ήταν κι άλλα άτομα.

Στη συνέχεια, πλωτό του Λιμενικού εντόπισε και ανέσυρε ζωντανούς από τη θάλασσα δύο μωρά και έναν ενήλικα, οι οποίοι μεταφέρονται στον Μόλυβο, γιατί χρήζουν ιατρικής περίθαλψης.

 


ΑΠΕ /tanea.gr, lesvosnews.net

5 σχόλια:

  1. ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ

    «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ΄δώ μεριά και να τελειώνουμε μ΄ αυτούς»!

    Το διαβάσαμε από το: ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ …ΒΟΥΛΑ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/06/blog-post_3609.html#ixzz3qb7XfDuv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ .ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ
    Το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI: Η Γενοκτονία των λαών της Ευρώπης
    http://greeknation.blogspot.gr/2013/01/coudenhove-kalergi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στην φωτογραφια ο ΔΟΚΤΩΡ ειναι παιδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και φυσικα δεν ειναι Ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοιτάξτε ΧΑΛΙΑ-Αυτό είναι “θύμα”;-Άλλο ένα “προσφυγόπουλο” μας απειλεί ότι θα μας σφάξει στο γόνατο-Τώρα που μπούκαραν στην Ευρώπη δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο…και η Ελλάδα κοιμάται βαριά!(βίντεο-Ντοκουμέντο)

    https://www.youtube.com/watch?v=zi-nhO77uvo
    Δημοσιεύθηκε: 17/09/2015 08:58
    Μπουμπουλίνα
    Comments: 24

    ΑπάντησηΔιαγραφή