Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΑΤΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!

Τσίπρα και Καμμένε, δεν έχετε καμία σχέση με τον Έλληνα. Είστε Εφιάλτες, αυτομολήσατε στις τάξεις του εχθρού. Γίνατε ένα με τους....


σύγχρονους βαρβάρους που θέλουν την πλήρη υποταγή της Ελλάδος και τον εξανδραποδισμό τους Έθνους. Δεν έχετε καμία σχέση με την ψυχή και το φιλότιμο του Έλληνα. Τον Έλληνα χαρακτηρίζει ανέκαθεν η γενναιότητα και γνωρίζει πάντα να παλεύει για τα ιδανικά του: για την Πατρίδα του, την ελευθερία του, την αξιοπρέπειά του. Εσείς είστε πολιτικοί απατεώνες. Χρησιμοποιήσατε ρητορική πατριώτη, μόνο και μόνο για να εξαπατήσετε τον Έλληνα και τελικά να τον ρίξετε πιο βαθιά στα δίχτυα των εχθρών. 
Γι' αυτό δεν είστε Έλληνες, διότι διαπράξατε έγκλημα ανάλογο και χειρότερο από του Εφιάλτη. Εξαπατήσατε με τον πιο βρώμικο τρόπο τον λαό, προσποιούμενοι τους πατριώτες. Διαβεβαιώνατε τον Έλληνα ότι δεν θα υποκύψετε απέναντι στους εκβιασμούς των τοκογλύφων, ότι δεν θα υπογράφατε ποτέ Μνημόνιο, ότι ήσασταν διατεθειμένοι μέχρι και...Κούγκι να κάνετε, υπερασπιζόμενοι το φιλότιμο και τη φιλοπατρία του Έλληνα! Εσείς όμως αποδειχθήκατε προδότες! Συνεργαστήκατε και συνεργάζεστε με τους σύγχρονους κατακτητές της Ελλάδος για να παραδώσετε τον δημόσιο πλούτο της Πατρίδας και τον λαό της, στους βαρβάρους! Εκτελείτε εντολές. Δεν είστε κυβέρνηση των Ελλήνων, αλλά τοποτηρητές των τοκογλύφων! 
Δεν είστε Έλληνες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου