Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΟΧΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ...

Δελτίο Τύπου 92

                                                               5 Νοε.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
από τον Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα
Ειδικό Εποχικό Επίδομα ΟΑΕΔ
Υποβολή Αιτήσεων έτους 2015 μέσω ΚΕΠ


Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 άρχισε η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων, από τους δικαιούχους στον ΟΑΕΔ μέσω των....

Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την 30η Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15:00, για όσους υποβάλουν αίτηση μέσω των ΚΠΑ 2 και ώρα 23:59 για όσους υποβάλουν αίτηση με ηλεκτρονικό τρόπο.           Η  παραλαβή των δικαιολογητικών θα ολοκληρωθεί την επόμενη μέρα (1/12/2015).
Δικαιούχοι του βοηθήματος είναι εργαζόμενοι των κατηγοριών:
Οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, μουσικοί μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών – ανυψωτικών - οδοποιητικών - γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, ταξιθέτες θεάτρου – κινηματογράφου, χειριστές και βοηθοί χειριστών κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτοί τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σμυριδεργάτες.
Oι δικαιούχοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά είτε στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ, είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου χώρου ηλεκτρονικής πρόσβασης, είτε μέσω των ΚΕΠ.
Πληροφορίες σχετικά με τους όρους, τις προϋποθέσεις, το ύψος του βοηθήματος και τα δικαιολογητικά, οι δικαιούχοι μπορούν να λάβουν από το site του Οργανισμού, www.oaed.gr
Το  προσωπικό  των  ΚΕΠ  είναι  στην  διάθεση των δικαιούχων  για  οποιαδήποτε  περαιτέρω  πληροφορία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου