Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΦΙΛΗΣ: "ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ"! ΒΙΝΤΕΟ


Αυτοί είναι που σκάβουν τον λάκκο της Ελλάδος διαστρεβλώνοντας και βιάζοντας την ιστορία και τα πραγματικά γεγονότα. Αυτός είναι ο Φίλης που πρόσφατε επιτέθηκε κατά της Ορθοδοξίας για το προσκύνημα των αγίων λειψάνων, επιτίθεται στα σχολεία με την κατάργηση του...

μαθήματος των Θρησκευτικών, τώρα αρνείται και τη γενοκτονία των Ποντίων. Πείτε μας ένα πράγμα που να κάνει υπέρ της Ελλάδος και των Ελλήνων αυτός ο άνθρωπος. 
Δείτε τι είπε χθες στην εκπομπή του Χατζηνικολάου όπως διαβάζουμε το επορτάζ από το olympia.gr.
Ο κύριος Φίλης αρνήθηκε ότι στον Πόντο έγινε γενοκτονία. Συνέχισε έτσι την πολιτική των «νικητών» γενοκτόνων που έχοντας άφθονο μαύρο χρήμα εώς και σήμερα εξαγοράζουν «επιστημονικές απόψεις» για να συνεχίσουν ανενόχλητοι τις γενοκτονίες. Όπως βλέπουμε σήμερα στην Συρία, στο κατεχόμενο Κουρδιστάν, στην Κύπρο και το Ιράκ.
Όσο μεγαλύτερο το χρηματικό ποσό, τόσο βαθύτερο το θάψιμο των λειψάνων και των συντριπτικών αριθμών. Με αποτέλεσμα στην σύγχρονη ιστορία, τις «γενοκτονίες» τις καθορίζουν όχι τα στοιχεία αλλά το τουρκικό χρήμα. Για παράδειγμα:
– «Γενοκτονία» στην Σεμπρένιτσα, όπου ως θύματα παρουσιάζονται οι τουρκογενείς Βόσνιοι, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε εθνοκάθαρση με θύμα τον Σερβικό πληθυσμό. Κατά 100%.
– «Γενοκτονία» στο Κόσοβο με θύμα τους τουρκογενείς Αλβανούς, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε εθνοκάθαρση του Σερβικού πληθυσμού κατά 75%
– «Γενοκτονία» στην Γάζα για να φτιάξει ΑΟΖ ο Ερντογάν, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε εθνοκάθαρση του Εβραϊκού πληθυσμού κατά 100%
– Απόκρυψη της γενοκτονίας του Κυπριακού Ελληνισμού κατά 98% στα κατεχόμενα.
Και άλλα παραδείγματα. Ο κύριος Φίλης λοιπόν ενώ δίνει ορθότατα τον ορισμό της γενοκτονίας, η εξόντωση ενός Έθνους (=Γηγενείς) με βιομηχανικό τρόπο, αρνείται την γενοκτονία των Ποντίων Γηγενών.
Τρία τινά συμβαίνουν.
1. Είτε ο κύριος Φίλης πιστεύει ότι στην Τραπεζούντα και στην Σαμψούντα μεσουρανεί ο Απόλλωνας Καλαμαριάς και περιφερειάρχης εκλέγεται με ευρεία πλειοψηφία ο Χάρρυ Κλυνν, οπότε το θέμα λύνεται με ένα ταξιδάκι για να διαπιστώσει ότι έχει άδικο
2. Είτε ο κύριος Φίλης αποκρύπτει εσκεμμένα την βιομηχανικού τύπου εξόντωση του γηγενούς πληθυσμού του Πόντου, που σχεδιάστηκε από τους Γερμανούς και εκτελέστηκε από τους Τούρκους. Με αποτέλεσμα την εξάλειψη κατά 100% των γηγενών του Πόντου, γεγονός που συνιστά τον ορισμό της γενοκτονίας. Αποτελώντας μάλιστα μαζί με την γενοκτονία των Αρμενίων και των Ιώνων, τον προπομπό του ολοκαυτώματος. Εκεί λοιπόν θα πρέπει να διερευνηθούν τα κίνητρα που οδηγούν τον κύριο Φίλη να ψεύδεται συνειδητά συγκαλύπτοντας ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
3. Ο κύριος Φίλης να παριστάνει τον Πάγκαλο του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί η αποκλειστική ευθύνη είναι της κυβέρνησης.

11 σχόλια:

  1. Οι κατσαπλιάδες του κερατά, οι αλεξηάδες του κερατά, οι χτηνάρες του κερατά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Ο Γ....... Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΨΕΥΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρίζουν τα κόκκαλα των Νεκρών Ποντίων από την σιχαμερή δήλωση του ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Φίλη εναντίον της Γενοκτονίας των Ποντίων . Πρέπει να ξεσηκωθούν οι Πόντιοι και να τον Γ..... τον ανθέλληνα του ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σηκωθούν οι νεκροί κσι θα σε ξεσκίσουν ρε τουρκόγυφτε σνθέλληνα Φίλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παραιτήσου ρε αληταρά Φίλη τώρα . ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει κάτι στελέχη ο ΣΦΥΡΙΖΑ όμως...δεν έχει κανείς παράπονο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είσαι ρε ηγέτη Παπαδόπουλε...έφυγες και ρήμαξε η πατρίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μουσταφά Κεμάλ Πασά άφησε πολλά ΜΠΑΣΤΑΤΔΑ στην Ελλάδα ένα από αυτά είναι το ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΗ ο Φίλης του ΣΥΡΙΖΑ . ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ . ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ Γ....... ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι ΝΤΡΟΠΗ να υπάρχουν Πόντιοι εδώ στον Χολαργό νσ ακούν τον ΑΘΛΙΟ κομμουνιστή Φίλη να χλεύαζει τους εκατοντάδες χιλιάδες σφαγισσθέντες Έλληνες του ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΠΟΝΤΟΥ και να μην αντιδρούν . Πριν σπό πολλά χρόνια κατά την διάρκεια της Μικρασιατικής Καταστροφής οι τουρκομογγόλοι του Χασάπη Κεμάλ έσφαξαν βίασαν και έκαψαν ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ εκατ. Έλληνες Αρμένιους και Ασσύριους σε μια καλλά.οργσνωμένη ΓΕΟΚΤΟΝΙΑ όπου η Φρίκη και τα κτηνώδη αίνστιγκτα των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ του Κεμάλ Μουσταφά συγκλόνησαν τον κόσμο . Την εποχή εκείνη το ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΚΕ είχε συνεργαστεί με τον Κεμάλ (Σύμφωνο Φιλίας ΛΕΝΙΝ- ΚΕΜΑΛ -ΚΚΕ) για τον διαμελισμό της Ελλάδος στέλνοντας δύο ένοπλα μαρξιστικσ σώμστα στρατού (ΑΒΑΝΤΙ και ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ) τσ οποία χτύπησαν τον Ελληνικό Στρατό πισώπλατα σφάζοντας αμέτρητους στην Σμύρνη . Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ οι ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ έχουν στόχο την Ιστορία τον Πολιτισμό και τις Ιερές Παραδόσεις του τόπου μας . Το τέλος τους θα είναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για τις επερχόμρνες γενιές ....... ΑΡΚΑΔΑΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή