Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑ! ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΥΛΟΤΟΜΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ! ΤΟΥΣ...ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ!

Με την κρίση που υπάρχει, με τους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει κάθε σημείο της Ελλάδος, θα δείτε τα δάση από τα βουνά της Αττικής να εξαφανίζονται για να γίνονται ξύλα στην πλατεία Βικτωρίας ή....

και στις σόμπες των σπιτιών που δεν έχουν να πληρώσουν το πετρέλαιο...

Δείτε τι έγκλημα συντελείται στον Υμηττό, όπως το αποκαλύπτει ο πρώτην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής:
Τι συμβαίνει στον Υμηττό;

Μετά από πληροφόρησή μας  από ενεργούς πολίτες και επιτόπια αυτοψία, διαπιστώσαμε ότι στον Υμηττό και εντός των ορίων των Δήμων Αγίας Παρασκευής και Χολαργού-Παπάγου, συνεργεία υλοτόμων πραγματοποιούσαν μια καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος. Υπό το πρόσχημα του καθαρισμού και με τη δικαιολογία ότι υπάρχει άδεια από το αρμόδιο Δασαρχείο, την οποία δεν είχαν μαζί τους, ξερίζωσαν κι έκοψαν δένδρα (πεύκα και βελανιδιές) , κουμαριές και βάτους. Να σημειωθεί, ότι δεν τους συνόδευε κανείς υπεύθυνος για να ελέγχει τη δραστηριότητά τους, οι δε “διευκρινήσεις” που δόθηκαν από το Δασαρχείο και τη Δασονομία μόνο διευκρινήσεις δεν ήταν.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή δεν είχε ενημερωθεί προηγουμένως από το Δασαρχείο. Ενημερώθηκε όμως από πολίτες και παρ΄όλα αυτά δεν κινήθηκε ούτε για να εξακριβώσει τι γίνεται ούτε για να διαπιστώσει τη νομιμότητα των εργασιών.

Επειδή ο Υμηττός με το δάσος του, πέρα από το φυσικό κάλλος του,  προστατεύει την πόλη μας από φυσικές καταστροφές (αφού δρα και σαν φυσικό αντιπλημμυρικό «τείχος»), θεωρούμε ότι κάθε δραστηριότητα σ΄αυτόν είναι περισσότερο από μια απλή υπόθεση «νόμιμης» άδειας.
Απαιτούμε από το Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο, να ζητήσει την ΑΜΕΣΗ διακοπή κάθε δραστηριότητας υλοτόμησης και «καθαρισμού», να ερευνήσει σχολαστικά αλλά τάχιστα την υπόθεση και να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»
Βασίλης Ζορμπάς

πρ. Δήμαρχος

5 σχόλια:

  1. Ανοησιες και λαικισμος φθηνος για δημιουργια εντυπωσεων.Καθαρισμος του υποροφου και απομακρυνση επικινδυνης βιομαζας με κλαδοθρυματισμο γινεται (ουτε μισο ξυλο δεν κατεβαινει απο το βουνο),στο πιο επικινδυνο λογω φυσης της βλαστησης και του αναγλυφου του εδαφους σημειο του δασους του Υμηττου,καθαρισμος που θα επρεπε να εχει γινει πολλα χρονια τωρα,αφου μια φωτια σε αυτο το τμημα του δασους θα σημανει την ολοκληρωτικη καταστροφη του.Ειναι τοσο καλη και επιστημονικα επαρκης η δουλεια που γινεται που αποδεικνυεται ποσο εγκληματικες ηταν οι πολιτικες των προηγουμενων χρονων που διελυσαν τα δασαρχεια και τα στερησαν απο πορους απαραιτητους για την διαχειρηση των δασων που ειναι αναγκαια για την αντιπυρικη προστασια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΛΗΣΕ Ο ΕΙΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΟΒΕ ΞΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΞΕΡΑ ΔΕΝΔΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΗΘΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο συριζα τα κανει καλα τωρα ε? πολλη απλυσια εχει πεσει τωρα τελευταια...και μυριζει, μυριζει πολύ και ζεχνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομοιος όμοιο πελάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή