Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΣΕ ΛΙΓΟ! ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!




Εκστρατεία ECOMOBILITY από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Χολαργού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού συμμετέχει στην εκστρατεία....

«ECOMOBILITY- Οικολογική Μετακίνηση», η οποία διοργανώνεται για δέκατη τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το ECOCITY, με τη συνεργασία και τη συστράτευση σημαντικών Επιστημονικών Ιδρυμάτων και Οργανισμών.
Στην πρόσκληση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού προς όλα τα Γυμνάσια ανταποκρίθηκε το 1ο Γυμνάσιο Χολαργού, μαθητές του οποίου θα παρουσιάσουν προτάσεις για την Οικολογική και Ανεμπόδιστη Μετακίνηση,στις 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού.
Εικόνα112
Η Εκστρατεία προσφέρει την ευκαιρία στους έφηβους και στον περίγυρό τους, να μάθουν να ζουν σε συνθήκες κοινωνικής ισότητας και ελευθερίας, προστατεύοντας το περιβάλλον και αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής στις πόλεις. Υπό την αιγίδα του Δήμου μας συστάθηκε μια επιτροπή από στελέχη της Δημοτικής Αρχής και από πολίτες, με στόχο την προώθηση του «ECOMOBILITY». Σκοπός της επιτροπής είναι η δημιουργία, πλαισίωση και τροφοδοσία ενός διαλόγου που θα αναδείξει λύσεις για την αλλαγή συνθηκών και συνηθειών στο Δήμο μας.
Εικόνα113
Η ομάδα των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Χολαργού έχει ξεκινήσει εργασίες από το Νοέμβριο του 2014 και έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο, τον Υπεύθυνο της ΕκστρατείαςECOMOBILITYκαι με την αρμόδια επιτροπή.
Η διοργάνωση «ECOMOBILITY» τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού. Επίσης συνεργάζονται το Υπουργείο Υγείας, η Περιφέρεια Αττικής και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.Περισσότερες πληροφορίες για το «ECOMOBILITY» μπορείτε να βρείτε στο www.ecomobility.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου