Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Ταχύτατα φαίνεται πως διαλύεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς όλες οι χώρες προωθούν άμεσο...

κλείσιμο των συνόρων τους, παγιδεύοντας έτσι τις μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα. Στην ουσία δυσχεραίνουν την κατάσταση στη χώρα μας, η οποία έχει πληγεί βαθύτατα από την οικονομική κρίση και προσπαθεί ισχνά να ορθώσει ανάστημα.
Η Ελλάδα μας αδυνατεί να συντηρήσει όλους αυτούς του ανθρώπους, γεγονός που θα φέρει ταχύτατα μία νέα κρίση και θα μας οδηγήσει στην παλαιότερη κατάσταση. Οι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να είναι αρωγοί στον αγώνα της Ελλάδας, αλλά μέχρι στιγμής το μόνο που κάνουν είναι δυσκολεύουν την κατάσταση στη χώρα μας. 
Στο χάρτη παρουσιάζονται αναλυτικά οι κινήσεις κάθε κράτους, σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών, ενώ στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε ότι έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα στην Γερμανία, την Αυστρία, την Ιταλία και τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης!




voicenes.gr

1 σχόλιο:

  1. Ωραίος χάρτης ρε που τον βρήκατε; Καλά δεν προσεξατε οτι τα Σκόπια τα βαφτίζουν Μακεδονία; Σας διέφυγε ε; Εάν σας διέφυγε και δεν το προσέξατε κατεβάστε τον τώρα.Αλλιώς... έαν το γνωρίζατε τότε είσαστε και εσείς σαν όλους τους άλλους τους ξεφτίλες και προδότες του βρώμικου πολιτικού συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή