Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΜΒΑ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ...

Ασκεί εκ νέου πιέσεις η Τουρκία στο ζήτημα του φυσικού αερίου της Μεσογείου, επιθυμώντας να βάλουν χέρι στα ελληνικά και κυπριακά...

αποθέματα. Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, σχολίασε πως θα υποχωρήσει η Τουρκία και πως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο θα μετατραπεί από εκείνους σε σύμβολο ειρήνης. Επιπλέον χαρακτήρισε τη στάση της ελληνοκυπριακής πλευράς ως αδιάλλακτη και άδικη, συνεχίζοντας να προκαλεί εντάσεις με τις δηλώσεις του.
Οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ομιλίας σε συνέδριο, το οποίο ονομαζόταν "Σύνοδος Αγορών Ενέργειας και το διοργάνωσε η Ένωση Εμπειρογνωμόνων Ενέργειας. 
Παράλληλα τόνισε πως το 2023, η ενεργειακές απαιτήσεις θα έχουν διπλασιαστεί, συγκριτικά με τα σημερινά δεδομένα. Θεωρεί πως μέχρι το 2023 θα μπορούν να επενδύσουν 120 δισ. δολάρια.
"Κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας μου είχαμε ενθαρρύνει και τον ιδιωτικό τομέα να επενδύσει για τις ενέργειες της χώρας μας. Η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα αυξήθηκε από 32% στο 68,5%. Σήμερα έφτασε το 75% και συνεχίζει" δήλωσε χαρακτηριστικά.
voicenews.gr (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. Θα πάρουν ένα αρχίδι οι τούρκοι.
    Ήρθε η ώρα να διαμελισθεί η Τουρκία και να ησυχάσουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή