Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ! Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΑΣ ΦΥΣΣΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΤΡΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ!

ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ O ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ (;)
Η αποφυλάκιση του Ρουπακιά επειδή παρήλθε το ανώτατο όριο της....


προφυλάκισής του δημιουργεί θέμα σύγκρισης με την περίπτωση του Καραμανέα! 
Όπως αναφέρουν τα δελτία ειδήσεων, η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν εξελίσσεται εδώ και μέρες εξαιτίας της απεργίας των δικηγόρων (και της επερχόμενης σφαγής του ασφαλιστικού). Παρά το γεγονός ότι από την πλευρά της οικογένειας Φύσσα, μέσω της υπέράσπισής τους, έγινε αίτηση για να δοθεί άδεια και να εκδικαστεί η υπόθεση, επισείοντας τον κίνδυνο να αποφυλακιστεί ο Ρουπακιάς, η αίτηση απορρίφθηκε! 
Ακριβώς το αντίθετο συνέβη με την δίκη Καραμανέα: παρά το ότι η υπόθεση Καραμανέα παραγραφόταν σε ενάμισι χρόνο από σήμερα (υπήρχαν δηλ. τα χρονικά περιθώρια), η πλευρά της κας Κούτρα (μηνύτριας) έκανε αίτηση να δοθεί άδεια για να εκδικαστεί η υπόθεση! Και η άδεια, σε αντίθεση με την περίπτωση Παύλου Φύσσα στην δίκη της Χρυσής Αυγής, δόθηκε!!! Και όχι μόνον αυτό: η δικηγόρος του κατηγορουμένου Καραμανέα έκανε ένσταση να μη γίνει δεκτή η αίτηση της πλευράς Κούτρα και επικαλούμενη σοβαρό προσωπικό της πρόβλημα υγείας, ζήτησε αναβολή της δίκης! Και σε αυτή την περίπτωση απορρίφθηκε το αίτημα της πλευράς του κατηγορουμένου και η δίκη εκδικάσθηκε κανονικά, παρά την απεργία των δικηγόρων!!!
Και έτσι, ο Καραμανέας τιμωρήθηκε με 7 μήνες φυλάκιση! 
Μήπως λοιπόν ο Καραμανέας είναι μεγαλύτερος...εγκληματίας από τον Ρουπακιά; Όταν, ρωτάνε, το αίτημα της οικογένειας Φύσσα απορρίφθηκε, ενώ το αίτημα της πλευράς Κούτρα εγκρίθηκε, ρωτάνε: "μήπως πρέπει να συμπεράνουμε ότι ο Καραμανέας είναι μεγαλύτερος κακοποιός από τον Ρουπακιά; Και ας κατηγορείτο για πλημμέλημα ενώ ο Ρουπακιάς για κακούργημα"!!!

Κάποιες φήμες που έλεγαν ότι η κα Κούτρα έχει γερό δόντι στη δικαιοσύνη, για μας παραμένουν φήμες και δεν τις υιοθετούμε, έστω και αν αυτοί που τις διοχετεύουν εμφανίζονται να θεωρούν τον εαυτό τους ότι δικαιώεται επικαλούμενοι το παραπάνω περιστατικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου