Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΚΙΑ! ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΕΕ-ΝΑΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Το ομολογούν πλέον δειλά δειλά και οι ίδιοι οι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποθήκη ισλαμιστών. Ο...

στόχος του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο δεν είναι να σταματήσει τις μεταναστευτικές ροές αλλά να διευκολύνει την Τουρκία και τη Γερμανία στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από το να διασωθούν οι πρόσφυγες-μετανάστες και να περάσουν όλοι στην Ελλάδα, όπου θα εγκλωβιστούν όλοι εδώ!!!
Είναι δε τόσο προδότες αυτοί που μας κυβερνούν, ώστε ενώ δηλώνουν ότι με την πολιτική αυτή τιμωρείται η Ελλάδα και όχι η Τουρκία, εντούτοις δεν κάνουν τοίποτε! 
Διαβάστε τι δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός Μουζάλας: «Κάτω από την απειλή της εξόδου της Ελλάδας από τη Σένγκεν, υποκρύπτεται το κλείσιμο των συνόρων από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για ενέργεια η οποία διασπά την Ευρωπαϊκή Ένωση και αντί να τιμωρούνται οι χώρες που έχουν αυτήν τη συμπεριφορά τιμωρείται η Ελλάδα». 

1 σχόλιο:

  1. Αυτός είναι ο βασικός σκοπός της σιχαμερής, εμετικής μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γιατί έχουν μίσος και κόμπλεξ εκ γενετής για τους Έλληνες και για την Ελλάδα που θέλουν να την κάνουν αποθήκη λαθρομεταναστών που όλοι τους είναι τζιχαντιστές. Όλοι αυτοί οι συμμορίτες αριστερούληδες, δεξιούληδες, κεντρούληδες και όλοι οι δήθεν αριστεριστές επαναστάτες κατάγονται από την εβραιομογγολοχατζαρία που βρίσκεται στην Κασπία Θάλασσα και κατάγονται από τις στέπες που είχαν σπηλιές, βάλτους και βόθρους και έχουν κοινή καταγωγή με τους λαθρομετανάστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή