Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ; ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ...ΚΟΥΓΚΙ!

Δεκάδες, εκατοντάδες ή και χιλιάδες (ποιος ξέρει πόσοι;) είναι οι τζιχανιστές που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα! Όλοι αυτοί θα...
κάνουν Κούγκι την Πατρίδα μας, με τους χριστιανούς πολίτες αυτού του τόπου, αλλά και τους δημόσιους χώρους ή και τα αρχαιολογικά αξιοθέατα να κινδυνεύουν. 
Οι Τσίπρας-Καμμένος, οι πλέον ανίκανοι και επικίνδυνοι πολιτικοί, με δική τους ευθύνη έχουν αφήσει τους τζιχαντιστές να περάσουν μέσα στην Ελλάδα και οι οποίοι μάλιστα έχουν κρυμμένο οπλισμό! Ήδη, δύο τζιχανιστές συνελήφθησαν νωρίτερα στην Αλεξανδρούπολη με κρυμμένο οπλοστάσιο!
Μην ξεχνάμε ότι η Ελλάς είναι μία από τις χώρες που το ισλαμικό κράτος θέλει να καταλάβει και να την καταστήσει επαρχία του χαλιφάτου του! 
Αναρωτιέται κανείς τι περιμένουν οι πολιτικοί αλήτες της κυβέρνησης για να κλείσουν τα σύνορα!

1 σχόλιο:

  1. Όλοι οι λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα είναι τζιχαντιστές που τους έφεραν με την υπογραφή τους Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος και όλοι οι συμμορίτες της εγκληματικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γιατί είσπραξαν πολλά εκατομμύρια ευρώ και να εξοντώσουν όλους τους Έλληνες! Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος και όλοι οι συμμορίτες της εγκληματικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν συμφωνήσει σε όλα με ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ να φέρουν λαθρομέτανάστες που είναι όλοι τους τζιχαντιστές για να εξοντώσουν όλους τους Έλληνες και να παραχωρήσουν την Ελλάδα στους εχθρούς της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή