Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ.... ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ!!!

Δείτε τον οδηγό του αυτοκινήτου να κείτεται ανίσθητος στο έδαφος. Δεν τραυματίσθηκε αλλά φαίνεται πως ήταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών. Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύμα, διότι εκείνη την ΄πωρα που έχαμνε τον έλεγχό του περνούσε από το σημείο αθλούμενος ποδηλάτης!
Ένα απίστευτο τροχαίο στον Υμηττό και στο σημείο όπου τρέχουν δεκάδες αθλητές (πάνω από τη νότια πύλη του κοιμητηρίου Παπάγου) είχαμε χθες το πρωί γύρω στις 10.30. Ένα αυτοκίνητο (φωτό) έρχεται....


από τον Χολαργό και στο ύψος της νότιας πύλης του κοιμητηρίου Παπάγου, ενώ πια έχει εισέλθη στο δάσος, ο οδηγός του χάνει τον έλεγχό του και με διάφορους ελιγμούς πέφφτει από την αριστερή πλευρά του δρόμου, μέσα στις φυλωσιές. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύμα, διότι την ίδια ώρα κατερχόταν από τον δρόμο (ερχόμενος από Καισαριανή) ποδηλάτης που αθλούταν.

Ο οδηγός του οχήματος βγήκε και έπεσε αναίσθητος στο χώμα. Ήταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών! Αμέσως ειδοποιήθηκαν το ασθενοφόρο και η αστυνομία και από τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ποσόστητα ναρκωτικών ουσιών, μέχρι και...χρυσές λίρες! 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για χρήστη και όχι έμπορο ναρκωτικών, μάλιστα ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό ο αδερφός του ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι οι χρυσές λίρες ανήκαν στην μητέρα τους τις οποίες πήρε ο ναρκωμανής αδερφός του! 
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός μεταφέρθηκε φρουρούημενος σε νοσοκομείο, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητό του και ό,τι βρέθηκε σε αυτό. 
Το θέμα χειρίζεται το τμήμα Ασφαλείας Παπάγου.
Νεώτερες πληροφορίες αργότερα...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου