Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΡΟΠΑΛΟ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΤ! ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!!!

Αυτός πού είναι πρώτη γραμμή αριστερά, κράνος καί μέ ρόπαλο στό χέρι είναι ό ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ Σχολείων καί Πανεπιστημίων ΤΣΙΠΡΑΣ...!!

Ο ανεπάγγελτος ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΗΣ νεαρός πού ή ΒΛΑΚΕΙΑ τών νεοελλήνων...τόν έκανε Πρωθυπουργό....
ό ΣυΡιζΑ,ήθελε νά αφοπλίσει τά 'ΜΑΤ' καί τήν Αστυνομία.!!!...τώρα τούς χρησιμοποιεί γιά νά ξυλοκοπήσει τούς ψηφοφόρους πού μέ ΔΟΛΟ ξεγέλασε...!!!
Φάτε Καπιταλιστικό Μαρξισμό νεοέλληνες....φάτε καί πληρώστε τούς φόρους σας στό αβυσαλέο πηγάδι τών ΙΔΙΩΤΙΚΏΝ Τραπεζών τού Μαμμωνά

....
"πρώτη φορά Αριστερά" θέλατε....
νά χαίρεστε τόν πρωθυπουργό σας....


Σχόλιο δικό μας: Διατηρούμε έντονες επιφυλάξεις για την αυθενιτκότητα της φωτογραφίας, για το αν το άτομοδηλ.  κάτω από το κράνος είναι ο Τσίπρας. Το ότι ήταν πρωταγωνιστής στις καταλήψεις ο Τσίπρας, αυτό είναι γεγονός. Το ότι μέχρι και πριν βγει πρωθυπουργός σκαρφάλωνε τρακτέρ το ότι είχε υποσχεθεί την κατάργηση των Ματ, είναι επίσης γεγονός. Προεκλογικά δηλ, έδειχνε συμπεριφορές που ίσως και να παρέπεμπαν σε αυτή την εικόνα. Σήμερα πάντως ο Τσίπρας χρησιμοποιεί τα Ματ για να τσακίσει τους αγρότες και τον κοσμάκη...


ΠΗΓΗ
iokh.gr

1 σχόλιο:

  1. Οι αλήθειες πονούν πολύ για τον Αλέξη Τσίπρα και γι΄αυτούς που ψήφισαν Αλέξη Τσίπρα για πρωθουποργό και ΣΥΡΙΖΑ. Έχει και άλλα αίσχη εις βάρος των Ελλήνων στο παρελθόν με τα όρνια της Αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή